Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC

uitverkocht producten +

De geur +

Spelen met verfijning en evenwicht

Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC is een geur voor dames. Het viert wat een vrouw uniek maakt en onthult Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC het onvoorspelbare met stijl, durf en verfijning.

De topnoot opent met roze peper, prosecco en Siciliaanse petitgrain. Cyclamen, groene klimop - noten die ons bekend in de oren klinken geven de geur een licht onderscheidende groene noot. Het is magnolia en Japanse kersenbloesem die de cyclamen een onvoorspelbaar exotisch tintje geven. De frisse, bloemige compositie leeft van dit samenspel van nuances: de basisnoot rondt het af met de tonen van vanille en tonkaboon met een licht zoete noot. Sandelhout en muskus daarentegen zorgen voor een sensuele diepte.

Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC heeft een aangename sillage en een goede duurzaamheid. Het wordt bij voorkeur gedragen in de warme seizoenen, vanwege de sensuele warme uitstraling is het een trouwe metgezel voor veel fans het hele jaar door. De allrounder is net zo geschikt voor het kantoor als voor de vrije tijd. Bij sociale gelegenheden omringt het zijn drager met een flair van natuurlijke elegantie. Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC is een buitengewone geur, omdat zijn bloemrijke, frisse nuances zeer kundig zijn aangevuld met aquatisch-citrische akkoorden. Het is deze balans van evenwicht en interesse die helpt om zo'n enthousiaste fanbase te Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC creëren.

Kopnoten:
Siciliaans petitgrain
Roze Peper
prosecco
Hartnoten:
Japanse kersenbloesem
Magnolia
Cyclamen
groene klimop
Basisnoten:
vanille
Tonkaboon
Sandelhout
muskus
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 204
toepassen