Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden My Fifth Avenue

De geur +

Elegant en modern: Elizabeth Arden My Fifth Avenue

New York City - dit is het luidruchtige Times Square, het artistieke Broadway en natuurlijk de elegante Fifth Avenue, direct gelegen aan Central Park en de thuisbasis van veel van de beroemdste gebouwen van de stad. De sfeer van precies deze straat wil de geur van deze straat Elizabeth Arden My Fifth Avenue vangen.

De vrouwengeur, gelanceerd in 2018, opent met een topnoot van fruitige citroenen en mandarijnen, delicate viooltjes en ozonnoten. In de hartnoot wordt het parfum bloemig. Hier ontmoeten lotusbloesems jasmijn, lelietjes van de vallei en een vleugje peer. De geurcreatie wordt harmonieus afgerond met houtachtige tinten. De basisnoot bestaat uit amberhout en cederhout, die gecombineerd worden met de aroma's van muskus en iris.

Het resultaat is een spannende en klassieke geur die lang op de huid blijft zitten en perfect is voor dagelijks gebruik. Net als New York zelf vertegenwoordigt hij een mix van traditie en moderniteit. Eerwaarde hotels en gele taxi's hebben hun plaats in Manhattan net zo goed als jongeren van over de hele wereld die hier hun eigen American Dream willen realiseren. Elizabeth Arden My Fifth Avenue is een parfum voor vrouwen die precies weten wat ze willen, vol zelfvertrouwen door het leven gaan en toch nooit ophouden met een beetje dromen.

Kopnoten:
Citroen
Mandarijn
Viooltjesblad
ozonische geuren
Hartnoten:
Lotus
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
amberhout
Iris
Cederhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 156
toepassen
vandaag tot-54%1