Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid

De geur +

Een thee kan zo heerlijk vrouwelijk zijn....

Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Lancering in 2019. De bloemige en zoete vrouwengeur is een andere flanker van de White Tea geur uit 2017.

De ongewone en zeer elegante aanwezigheid wordt gegeven Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid door een topnoot van bergamot, elemi hars, kweepeer en Primofiore citroen. Gardenia's en jasmijn met vanilleorchideeën en witte theeholte in de hartnoot. De eau de toilette spray wordt gecompleteerd door amber, muskus, vanillestokjes, ambrettezaadjes en Florentijnse irissen.

De geur is uiterst vrouwelijk, maar tegelijkertijd jeugdig en tijdloos. Verre van zich tot een bepaalde leeftijdsgroep te richten, is het Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid precies goed voor alle dames die van lichte geuren houden. Er wordt vaak gezegd dat er Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid een discrete oosterse noot is, maar het past perfect in het dagelijkse leven van de zomer. Ook in het voorjaar kunt u hem zowel in uw vrije tijd als in uw werk Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid dragen. Met zijn vrouwelijkheid straalt de Eau de Toilette een prachtige elegantie uit die niet alleen vrienden van theeparfums inspireert. Bij de Eau de Toilette hoort ook een Body Cream van Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid , die de huid verzorgt met veel vochtfluwelen.

Kopnoten:
Bergamot
primofiore-citroen
kweepeer
elemihars
Hartnoten:
vanilleorchidee
witte thee
Gardenia
Jasmijn
Basisnoten:
vanillestokje
ambrettezaden
Amber
muskus
Florentijnse iris
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 204
toepassen
vandaag tot-28%1