Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Een van de producten met cultstatus die vrouwen wereldwijd al decennialang waarderen, is de Elizabeth Arden Eight Hour Cream. In 1930 introduceerde Elizabeth Arden de huidverzorgingscrème, die voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Van droge huid tot broze lippen, de crème heeft een helende en verzorgende werking. Het bevat petrolatum, vitamine E en kalmerende bètahydroxiden. Zo kan hij in de winter gebruikt worden voor gestresste handen, maar ook voor broze voeten en meer. Voor een intensiever uithardingseffect kunnen daarna handschoenen of sokken worden aangetrokken om extra warmte te creëren en het product een blijvend effect te geven.
Een kleine hoeveelheid kan worden gebruikt als een natuurlijke highlighter om een subtiele glans op de jukbeenderen, kraagbeen, benen en nog veel meer te creëren. De 8 Hour Cream is niet alleen lippenverzorging, maar zorgt ook voor een glanseffect. Als bescherming tegen wind, kou en nattigheid is deze verzorging ideaal om de gevoelige gezichtszone te versterken. Zelfs enkele van de eerste klimmers die Mount Everest beklommen zouden de cult crème hebben gebruikt.
Het multi-talent kan niet alleen op de huid maar ook in het haar worden gebruikt. Enerzijds kunnen de wenkbrauwen gefixeerd en in vorm gehouden worden, anderzijds kunnen statisch geladen haren met een zeer kleine hoeveelheid gekalmeerd worden en krijgen droge tips extra verzorging. Vandaag de dag is er niet alleen de klassieke crème, maar een hele huidverzorgingslijn rond de Elizabeth Arden Eight Hour Cream. De naamgever van het merk is een van de iconen van de schoonheidsindustrie en was een van de rijkste vrouwen ter wereld op het hoogtepunt van haar carrière.
Florence Nightingale Graham, beter bekend onder het pseudoniem Elizabeth Arden, stichtte haar eerste schoonheidssalon op de 5e laan in New York City in 1909. Ze werd geboren in Canada, breidde haar bedrijf gestaag uit en begon al snel internationaal uit te breiden.
alle klanten beoordelen positieve
Elizabeth Arden Eight Hour Cream
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen

Commentaar van
Echt geweldig
Ich vind deze creme echt geweldig. Elizabeth Arden heeft weer iets heel bijzonders op de markt gebracht. Ik ben super tevreden.
Commentaar van
overtuigende huidverzorging
Kalmeert en verzorgt de huid, vooral in de winter en bij straffe wind. Prima als huidbescherming en -reparatie. Geur en samenstelling moet je een beetje aan wennen.
Commentaar van
Zeer goed
Levering was supersnel. Verpakking zeer goed. De prijs was de beste die ik op internet kon vinden. Service was ook super, ik ben een tevreden nieuwe klant van easycosmetic!

Het design

Het assortiment Elizabeth Arden Eight Hour Cream is gemakkelijk te herkennen aan zijn karakteristieke design. Alle verpakkingen zijn voorzien van een all-over bedrukking met een witte achtergrond en vele achtsten in lichtgrijs. Het rode logo van Elizabeth Arden met zwarte letters is te zien op de grotere buisjes.
Afhankelijk van het producttype hebben deze zilverkleurige accenten en deksels in rode tinten. Ook de lippenstiften hebben dezelfde druk op de mouw. Alle producten zijn ook ideaal om direct in uw handtas te worden genomen en te worden gebruikt als dat nodig is.

Het assortiment

De Elizabeth Arden 8 Hour Cream serie omvat de klassieke huidbeschermende crème, die gebruikt kan worden voor het gezicht, handen, voeten, lippen, haar en nog veel meer, evenals de geurvrije huidbeschermer - geurvrije variant. Beide zijn veelzijdige schoonheidshulpmiddelen die de gestresste huid kalmeren, een zachte glans geven, het haar fixeren en nog veel meer. Dit maakt ze trouwe metgezellen in het dagelijks leven en kan niet alleen worden gebruikt als vochtinbrengende crèmes, maar ook voor vele andere kleine noodgevallen.
De Intensive Daily Moisturizer voor het gezicht SPF15 combineert een zonbeschermingsfactor van SPF15 en is daarom de ideale gezichtsverzorging voor de gevoelige huid of bij zonnig weer. Broze handen kunnen worden verwend met de Intensieve Behandeling van de Vochtinbrengende Hand. Voor een speciaal verzorgend effect kan de crème gecombineerd worden met katoenen handschoenen. Gestresste handen kunnen bijvoorbeeld van de ene op de andere dag worden geregenereerd. De Intensive Moisturizing Body Treatment is beschikbaar voor het lichaam en droge gebieden zoals ellebogen, knieën of hielen.
Het werd niet alleen klinisch en dermatologisch getest voor allergieën om bijzonder goede verdraagbaarheid te verzekeren. Zelfs als je nauwelijks last hebt van een droge huid, voel je vaak krapte, broze plekken en meer op je lippen. Niet alleen het weer, maar ook lipproducten, voedsel en nog veel meer kunnen het gevoelige gebied irriteren. Zo omvat het assortiment Elizabeth Arden Eight Hour Cream verschillende lipproducten die de lippen verzorgen of in sommige gevallen ook kleur geven.
Een rijke verzorgende balsem is de Intensive Lip Repair balsem, die ook ideaal is voor 's nachts gebruik. De Lip Protectant Tin is ook een crème en heeft een charmant retro ontwerp. De verschillende lippenverzorgingsproducten in potloodvorm zijn onderweg praktischer. De Lip Protectant Stick SPF15 met lichtbescherming is kleurloos. Lip Protectant Stick Sheer Tint producten daarentegen hebben een zachte tint die de lippen een vleugje kleur en verzorging geeft. De Nuance 01 Honey is een zacht beige, 02 Blush een roze, 04 Plum een donkerbruin met viooltjes en 05 Berry een bes Toon. Alle kleuren hebben ook een geïntegreerde UV-bescherming en zorgen voor vocht.