Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Always Red

De geur +

Warm en verleidelijk - en een beetje levendig

De geur van de grote, wijde wereldfans in Elizabeth Arden Always Red. Een fruitige noot benadrukt de geur het sterkst in fijne eaux of rijke parfum variaties.

Bloedsinaasappel, pruim en passievrucht geven je een idee van de stad New York - en het parfum is ook geïnspireerd door zijn levendige, zelfverzekerde flair. Geleidelijk florale hartnoten vergezellen Elizabeth Arden Always Red. Hier ontvouwen zich nuances van roze fresia, jasmijn samba en roos. Maar ze verdrinken de frisheid van de topnoten niet. Integendeel, ze wekken de droom van vroege bloei, die ooit voorafging aan de latere vruchten. Ook in de Eau de Toilette Spray is deze combinatie voor iedere vrouw vele uren een aangename metgezel. Zoals zo kenmerkend is voor alle Elizabeth Arden parfums, heeft Elizabeth Arden Always Red geen gebrek aan een vleugje warme verleiding. Dit werd vakkundig geënsceneerd met basisnoten van praline, amber en mahonie. Toch resoneert dit betoverende Beiton op de allerlaatste adem van het parfum.

Elizabeth Arden Always Red is de perfecte metgezel voor feestelijke gelegenheden. Onmiddellijk na het aanbrengen op de huid ontvouwt zich het hele spectrum sterk, maar in warme en vleiende noten.

Kopnoten:
Pruim
Passievrucht
bloedsinaasappel
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Roos
pinke freesia
Basisnoten:
Amber
Mahonie
Praline
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

3 167
toepassen