Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Green Tea Fig

De geur +

De fijne zomerse verfrissing: Elizabeth Arden Green Tea Fig

Elizabeth Arden staat bekend om zijn fijne en elegante geuren. Als je sensationele olfactorische rotjes verwacht, is dit niet de plek voor jou. Het in 2018 gelanceerde fruitige groen Elizabeth Arden Green Tea Fig bewijst dat er ook geen reden is om hoogdravend te zijn. Want soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken.

Rodrigo Flores-Roux gaf Elizabeth Arden Green Tea Fig een topnoot van bergamot, clementines, citroenen, klimop en vijgenbladeren. In de hartnoot mengden ze violette bladeren, tamarinde, mastiekhars, Kadota-vijgen en groene thee. De basis Elizabeth Arden Green Tea Fig wordt gevormd door salie, muskus en tonkabonen uit Venezuela.

De eerste groene thee geur werd Elizabeth Arden uitgebracht in 1999, gevolgd door 24 theegeuren tot de winter van 2019, drie met witte thee, de rest is gewijd aan groene thee in verschillende variaties. Groene thee is ongelooflijk veelzijdig, zoals is Elizabeth Arden Green Tea Fig bewezen. Want hoewel de geur is ontworpen voor vrouwen, is menig man ook geïnspireerd door het minder zoeteElizabeth Arden Green Tea Fig . De geur is verfrissend, fruitig en brengt ook een subtiele taartnoot die het Elizabeth Arden Green Tea Fig heerlijk rijp maakt.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
sukadevrucht
clementine
Vijgenblad
klimopblad
Hartnoten:
Groene Thee
kadota-vijg
Viooltjesblad
tamarinde
mastiekhars
Basisnoten:
Venezolaanse tonkaboon
muskus
Scharlei
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux, Givaudan
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 201
toepassen
vandaag tot-70%1