Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Untold

De geur +

Luxe voor oog en neus

De Elizabeth Arden Untold, gelanceerd in 2013, is gevuld in een prachtige fles en inspireert op het eerste gezicht. De bloemig-fruitige geur houdt een open geheim, dat ligt in zijn complexiteit en die zich alleen openbaart in de loop van de tijd. Verantwoordelijk voor Elizabeth Arden Untold zijn Clement Gavarry van IFF, International Flavors & Fragrances.

Hij gaf de betoverende eau de parfum voor vrouwen een topnoot van Italiaanse bergamotcitroenen, zwarte bessen, peren en roze peper. In de hartnoot, Egyptische jasmijn met gardenias en pioenrozen. Fijn en zacht gaat het ook verder in de basis, waar muskus en amber elkaar ontmoeten om te worden afgerond met sandelhout en patchoeli.

Elizabeth Arden Untold is zachtaardig, verwent de zintuigen, flatteert en benadrukt de vrouwelijkheid. Zijn onnavolgbare elegantie is sensueel zonder opdringerig of zwaar te zijn. Tegelijkertijd komen steeds weer opvallende noten naar voren, waardoor Elizabeth Arden Untold een verleider wordt voor de avond of voor speciale gelegenheden. Natuurlijk kan deze expressieve geur ook overdag gedragen worden, omdat het ook zeer geschikt is als zachte metgezel. Elizabeth Arden Untold is gewoon luxe voor de zintuigen.

Kopnoten:
Roze Peper
Bergamot
Peer
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Jasmijn
Gardenia
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
muskus
Parfumeur:
Clément Gavarry
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elizabeth Arden Untold met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Hipt1984
Topgeur

Ik ben dol op deze geur die de vrouwelijkheid van een dame goed weergeeft. Super veelzijdig en spannend. Wie een bijzondere geur zoekt heeft hem hier gevonden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 155
toepassen