Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In onze snelle, hectische tijd komen we helaas veel te zelden om van het moment te genieten, om momenten alleen voor onszelf te vinden.

Met de bloemenfrisse White Tea nodigt u Elizabeth Arden uit om een kopje thee te zetten, uzelf comfortabel te maken op de bank, diep adem te halen en op het moment te komen.

Elizabeth Arden White Tea kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Elizabeth Arden Witte Thee - geniet van het ogenblik

De geur Elizabeth Arden White Tea belooft geluk en geluk. Het is een zuivere, pure, heldere, heldere en nobele geur die de drager uitnodigt om van elk moment te genieten, met vreugde door het leven te gaan en mooie momenten te creëren. Elizabeth Arden White Tea is een geur zo warm als het eerste slokje van een heet kopje thee. Een parfumcompositie die de drager laat verwennen met aangename herinneringen. Het parfum is wood, muskusachtig en bloemig. Het is fris en pikant aan het begin met een snuifje sappige en zoete mandarijn opgevuld met een zeewind. De hartnoot is samengesteld uit Turkse roos, witte thee-extract en Mate-Absolue Paraguay, dat staat voor tederheid en zachtmoedigheid. Aan de basis zorgen Madras hout, musk triad en ambras zaden voor een gevarieerde noot die de geur van Elizabeth Arden White Tea haar langdurige karakter geeft. De harmonieuze geur is zacht en sensueel en is geschikt voor vrouwen die graag wonen in het hier en nu. Het is iets voor alle kenners die het genot van het leven voelen en zich niet verliezen in het hectische tempo van het dagelijks leven. Elizabeth Arden Witte Thee heeft een zeer aangename kant.

Kopnoten:
Italiaanse mandarijn
zeebries
Scharlei
witte varen
Hartnoten:
paradijsnoot
Paraguayaanse-matethee-absolue
witte lis
witte thee
Basisnoten:
Ambermax
ambrettezaden-absolue
Indiaas hout
Velvione
Venezolaanse tonkaboon-absolue
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny, Caroline Sabas
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

3 167
toepassen
vandaag tot-50%1