Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Splendor

De geur +

Elizabeth Arden Splendor heeft een verfrissend bloemige geur karakter en betovert met zijn lichte toets van oosterse aroma' s. De fruitige Eau de Parfum draagt de geur exotische zomerse lichtheid. Elizabeth Arden Splendor is afkomstig uit het huis van het reeds lang bestaande gelijknamige bedrijf en is een andere geurvariant uit de collectie Elizabeth Arden. De bloemige geur van parfumeur James Krivda werd in 1998 op de markt gebracht.

De verfrissende vrouwengeur Elizabeth Arden Splendor wordt geopend door een fruity, exotische topnoot van Begamotte, Pineapple, Hyacint, Freesia en Apple, die een frisse vleugje fruit en bloemen in de geur oproept. De hartnoot van Eau de Parfum fascineert door de milde noten van het zomerensemble van magnolia, theeroos, lelie, papaverzaad en suikererwten. De geur wordt afgerond met een basisnoot van ceder, muskus, sandelhout, amber, donkere houtnoten en Braziliaans palissander. Dit zorgt voor een verleidelijke hint van een lichte, oriëntaalse specerijen, die de fruitige vrouwengeur een exotisch karakter geeft.

De geurcollectie van Elizabeth Arden bevat de geuren van Elizabeth Arden Zonnebloemen, Elizabeth Arden Rode Door, Elizabeth Arden Ceramide, Elizabeth Arden Fivth Avenue, Elizabeth Arden Provocative Woman en Elizabeth Arden Green Tea.

Kopnoten:
Bergamot
Ananas
Hyacint
Freesia
Appel
Hartnoten:
Magnolia
theeroos
Lelie
klaproos
suikervrucht
Basisnoten:
Ceder
muskus
Sandelhout
Amber
donker hout
Braziliaans rozenhout
Parfumeur:
James Krivda
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elizabeth Arden Splendor met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dring1985
Langhoudende geur

Zeer goed voor jonge mensen. Niet te zoet, fris en niet te zwaar. Een heel fijne geur. Kan ik alleen maar verder aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 155
toepassen
vandaag tot-79%1