Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise

De geur +

Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise Als een frisse zomerochten

De fruitig-bloemige Eau de Toilette Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise is een damesparfum uit 2021. Van de topnoot tot de basis straalt het een vrolijke, subtiele geur uit die perfect samengaat met warme dagen. Sunflowers Sunrise begint fris en fruitig met mandarijn, bergamot en honingmeloen. In de hartnoot wacht een zacht bloemenboeket: bloeiende kamperfoelie, mimosa en margriet stralen een zoete bloemengeur uit. De bloemen lopen ook door in de basis. Narcis en brem krijgen een prachtige warmte en diepte door een vleugje benzoë. Zoals de zon de zonnebloemen 's morgens wekt, zo is Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise een vrolijke, delicate geurbegroeting.

Het flesje van Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise schittert net zo fel als de geur. Zijn verhoogde vorm lijkt op een vaas. De grote, koepelvormige dop sluit de glazen fles af met een witte bonnet. Het glas zelf is doorzichtig, de vloeistof is helder geel. Op het glas staat in grote witte letters "Zonnebloemen" en bovenaan in kleinere letters "Zonsopgang" geschreven. Daaronder staat een gestileerde zonnebloem, die ook aan de zon zelf doet denken. Ook op de verpakking schittert een gele zonachtige zonnebloem op een blauwe en witte achtergrond. Alles lijkt licht, warm en vrolijk, net als de geur.

Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise is een nieuwe toevoeging aan de Zonnebloemen collectie van Elizabeth Arden. Helaas is het niet bekend wie de geur heeft gecreëerd. Het maakt echter deel uit van een collectie vol bloemige geuren die verrukken door hun vrolijke karakter. De eerste geur, "Zonnebloemen", werd in 1993 gecreëerd door David Apel. Hij werkte niet meer voor Elizabeth Arden, maar we vinden nog meer staaltjes van zijn creatieve kracht bij onder meer Jo Malone (Jasmine & Mint) en Tom Ford (Velvet Gardenia en Black Orchid).

Op het reclameaffiche voor Elizabeth Arden Sunflowers Sunrise staat de fles voor een lichte achtergrond. Er groeien bloesems links en rechts van de fles. Ze worden weerkaatst op de glazen plaat waarop de fles staat. Gele narcissen worden bekroond door witte bloemen, perfect passend bij de gele en witte fles. De foto wekt de indruk van een bloemige, licht groene en frisse geur die niet overladen is. Integendeel, het lijkt wat doorschijnend delicaat. Dat is een goede omschrijving van deze mooie alledaagse geur die vrolijkheid en zachte warmte verspreidt op het werk en in de vrije tijd.

Kopnoten:
Italiaanse mandarijn
Italiaanse bergamot
suikermeloen
Hartnoten:
Kamperfoelie
Marguerite
kruidje-roer-mij-niet absolue
Basisnoten:
Narcis
Franse Narcissus Absolue
Italiaanse Bezem Absolue
Siam-benzoë
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 156
toepassen
vandaag tot-34%1