Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als een wandeling in een breed veld vol met zonnebloemen, Sunflowers viert de bloemrijke en frisse Sunflowers geur die de geurwereld in 1993 verrijkt Elizabeth Arden heeft de vreugde, levensvreugde en zorgeloosheid die alleen in de warme zomermaanden te voelen is.

Elizabeth Arden Sunflowers kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Elizabeth Arden Zonnebloemen - de verleidelijke damesgeur

Wie op zoek is naar een frisse en bloemrijke lente geur moet Elizabeth Arden Zonnebloemen kiezen. Deze unieke eau de toilette vangt de stralende kracht van zonnebloemen op. Het milde parfum is ideaal voor overdag of's avonds. Het is ideaal voor veeleisende lente en zomerkleding. In de topnoot komen frisse en fruitige aroma's op de voorgrond. Meloen en perzik geven een verfrissende en smakelijke geur. De hartnoot opent een veelzijdig boeket met bloemen. De volle bloemengeur is gebaseerd op de essences van theerozen en jasmijn. Elizabeth Arden Zonnebloemen zijn afgerond met aromatische en kruidige elementen in de basisnoot. Hier komen mos en sandelhout in hun eentje. Het eindresultaat is een frisse en stimulerende vrouwengeur die een perfecte lentesfeer belichaamt. Elizabeth Arden Zonnebloemen is tegelijkertijd bloemig en fruitig en presenteert zich daarom als een veelzijdige en gevarieerde geur. Om bij de geur te passen, biedt Elizabeth Arden Zonnebloemen een eenvoudige fles aan die de inhoud op een uitstekende manier presenteert. Elizabeth Arden Zonnebloemen steunt op een natuurlijke geurmix die fris, fruitig, bloemig en kruidig combineert. De fascinerende Eau de Toilette is niet te zoet, maar juist levendig en stimulerend. Vertrouw op de nieuwe voorjaarsgeur van Elizabeth Arden Zonnebloemen.

Kopnoten:
Citroen
Perzik
Bergamot
Meloen
Sinaasappelbloesem
Rozenhout
Mandarijn
citrus
Hartnoten:
Iriswortel
Roos
Cyclamen
Osmanthus
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
Ceder
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
David Apel
Jaar van uitgave:
1993

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elizabeth Arden Sunflowers met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Gracts
Een van mijn lievelingsgeuren

Ik kan Sunflowers graag aanbevelen. Het is echt een van mijn lievelingsgeuren. Voor alledaags gebrui of voor een bijzondere gelegenheid. Met Sunflowers heb je altijd de juiste geur op. Super prijs, snelle verzending. Zal hier vaker bestellen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 180
toepassen
vandaag tot-54%1