Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De meesterlijke Ann Gottlieb creëerde een olfactorisch eerbetoon aan New York's legendarische winkelstraat met Elizabeth Arden 5de laan.

Hetzij in het plaatselijke voetgangerszonegebied of op een van de meest exclusieve promenades ter wereld, omringen vrouwen zich altijd met de bloemengeur van vrouwenbloemen en een verleidelijke kuillaag.

Elizabeth Arden 5th Avenue kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Elizabeth Arden 5de laan, de bloemige poederige vrouwengeur

Elizabeth Arden 5e Avenue is een bloemrijke eau de parfum spray gewijd aan de beroemdste straat ter wereld, 5e Avenue in New York. De Eau de Parfum Elizabeth Arden 5th Avenue is met zijn elegante bloemengeur evenzeer vrouwelijke als tijdlozeklassiek vrouwelijke en tijdloze modern. Bij de creatie van de vrouwengeur, toevertrouwd aan de Franse parfumeur Ann Gottlieb, werd uitsluitend gebruik gemaakt van een zeer exquise en noble nuances . De Eau de Parfum Elizabeth Arden 5e Avenue straalt een bijzondere glamour uit.

De bloemrijke vrouwengeur wordt geopend door een veelgelaagde topnoot van bloemige en fruitige elementen. Tender magnolia, lelie van het dal, limoenbloesems en lila's contrasteren met de verfrissende geur van mandarijn en bergamot en vormen samen een verkwikkende en sensuele opluchting. In het hart van Elizabeth Arden 5th Avenue ligt een puur bloemig hart van anjerose, tuberoos, violet, jasmijn, ylang ylang ylang en roos, afgerond met een kruidige nootmuskaat en een delicate perzik noot. De basisnoot van Eau de Parfum, samengesteld uit Mosquito, sandelhout, amberhout, vanille, vanille, klaver en iris, geeft Elizabeth Arden 5th Avenue een licht kruidige noot die de bloemen Eau de Parfum naar een glamoureuze en verleidelijke conclusie brengt.

Kopnoten:
Magnolia
Mandarijn
Lelietje-van-dalen
Bergamot
lindebloesem
Sering
Hartnoten:
Muskaat
Anjer
Tuberoos
Viooltje
Perzik
Jasmijn
Ylang Ylang
Roos
Basisnoten:
Iris
muskus
Sandelhout
Ambra
vanille
klaver
Parfumeur:
Ann Gottlieb
Jaar van uitgave:
1996

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elizabeth Arden 5th Avenue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Tralmot67
Review Elizabeth Arden 5th Avenue

Zeer mooie, lichte, bloemige zomergeur, niet te nadrukkelijk aanwezig. Gebruik deze geur al langer en zal hem ook nog lang blijven gebruiken. Zonder 5th Avenue ga ik niet uit en ik voel me er gewoon lekker bij!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 155
toepassen
vandaag tot-59%1