Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Innocent

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler Innocent, de zoet-goyuurse geur voor vrouwen

De vrouwengeur Innocent van Thierry Mugler is sinds 2003 in de handel. De Eau de Parfum verwent de reukzintuigen met de facetted smaken van diverse vruchten en met de oosterse flair. Een elegante, verfrissende topnoot opent het parfum. De essentie van bergamot straalt bittere, zure geurelementen uit die doen denken aan lemon, die tegelijkertijd fruitige en zoete geuraccenten accentueren.

Het parfum bouwstenen van mandarijn versterken de zoete noot en voegen sappige nuances toe. In het hart van het parfum ontvouwen zich de bitterzoete amandelaroma' s, vergezeld van zoete melkachtige, balsamico en vanille-achtige geuren. Deze warme en zachte geurcomponenten combineren met de kruidige fruitige nuances van rode bessen en zwarte bessen tot een interessante parfumcompositie.

Blackcurrant onderscheidt zich door zijn geur die doet denken aan ammoniak. De grondnoten geven de eau de parfum zijn verleidelijke, exotische karakter. Zo betovert amber met zijn zoete harsachtige, licht poedervormige nuances. De zoete component wordt versterkt door de geurige bouwstenen van de praline, die gekenmerkt worden door de geur van chocolade en melkachtige en nootachtige geurgeurtjes bevatten.

Dit zoetheid tegengaat de geurige elementen van muskus, die de eau de parfum op een diermatige manier vervolledigen. De combinatie van verkwikkende, zoete, kruidige en gekruide noten maakt van Thierry Mugler een zintuiglijke, vrouwelijke geurbeleving en stelt haar drager in staat om zich te onderdompelen in oosterse geuren.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Amandel
rode bessen
Zware Aalbessen
Basisnoten:
Amber
muskus
Praline
Parfumeur:
Laurent Bruyère, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler Innocent met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Mirs1980
Innocent van Thierry Mugler

Ik sta persoonlijk niet zo op damesgeuren, maar innocent is een fantastische geur. Is moeilijk te beschrijven, je moet hem gewoon uitproberen. Het is een onbeschrijflijke geurervaring.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten