Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Ultimate

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler A*Men Ultimate: Wilskrachtig en levendig

Thierry Mugler A*Men Ultimate is een limited-edition parfum van Thierry Mugler uit 2019. Het zoete en kruidige boeket prikkelt de zintuigen met een compositie van elektriserende geurakkoorden. Er is geen klassieke geurpiramide.

In Thierry Mugler A*Men Ultimate kussen sprankelende, wrange bergamot en etherische, harsachtige balsemspar. Warme ceder voegt een fluweelzachte houtachtige noot toe aan de ronde dans. Het parfum krijgt een kruidige twist met geroosterde smaken en een lichte romige nuance met een vleugje caffè mokka, ook wel bekend als mocaccino. De chocoladesiroop in de populaire warme koffiedrank geeft Thierry Mugler A*Men Ultimate een vleugje gastronomische zoetheid. De romig-frisse gourmand maakt indruk met een goede sillage en langlevendheid. Thierry Mugler A*Men Ultimate is een kandidaat om iets extra's toe te voegen aan het dagelijks leven. Het is een mannelijke geur met een kleine vrouwelijke fanbase die het parfum voor zichzelf waardeert. De frisheid in het elixer laat de geur stralen, vooral in de lente en de herfst.

Thierry Mugler A*Men Ultimate is een geur voor mannen die zich willen onderscheiden van de massa en willen schitteren. Het parfum is verleiding en kracht in een bedwelmende melange die zich in een verslavende maalstroom op de huid legt.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten