Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Ultimate

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler A*Men Ultimate: wilskrachtig en levendi

Thierry Mugler A*Men Ultimate is een 2019 limited edition geur van Thierry Mugler. Het zoete en kruidige boeket verwart de zintuigen met een compositie van elektriserende geurakkoorden. Er is geen klassieke geur piramide.

In Thierry Mugler A*Men Ultimate kussen pittige, wrange bergamot en etherische, harsachtige balsemspar elkaar. Warm cederhout voegt een fluweelzachte, houtachtige noot toe aan de ronde dans. Het parfum krijgt een kruidige twist met geroosterde aroma's en een licht romige nuance met een vleugje caffè mokka, ook wel bekend als mocaccino. De chocoladesiroop in de populaire warme koffiedrank geeft Thierry Mugler A*Men Ultimate een vleugje gourmandzoetheid. De romig-frisse gourmand overtuigt met een goede sillage en een lange levensduur. Thierry Mugler A*Men Ultimate is een kandidaat om dat ietsje meer te geven aan het dagelijkse leven. Het is een mannelijke geur met een kleine vrouwelijke fanschare die het parfum voor zichzelf waardeert. De frisheid in het elixer doet de geur vooral in de lente en de herfst schitteren.

Thierry Mugler A*Men Ultimate is een geur voor mannen die zich willen onderscheiden van de massa en willen schitteren. Het parfum is verleiding en kracht in een bedwelmende mix die zich op de huid legt in een verslavende aantrekkingskracht.

Basisnoten:
Bergamot
Ceder
Balsemspar
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten