Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Man Fusion

uitverkocht producten +

De geur +

Een buitengewone geur voor buitengewone mannen

De Alien-serie Thierry Mugler heeft al lang de cultstatus bereikt! In 2019 zal een ander parfum worden Thierry Mugler Alien Man Fusion toegevoegd aan de cirkel en zal evenveel onrust veroorzaken als al zijn voorgangers. Deze keer zijn het de heren die hier horen te zijn. De creatie combineert mannelijke frisheid met opwindende warme noten in een innovatieve en nieuwe combinatie.

Het opent Thierry Mugler Alien Man Fusion met een topnoot van gember en kaneel. De twee aroma's worden vakkundig gecombineerd in een samenspel van frisse natuurlijkheid en kruidigheid en bieden een succesvol alternatief voor de citrusvruchten die vaak gebruikt worden in de kunst van het parfumeren. De hartnoot wordt gedomineerd door Osmanthus. De plant, die terecht ook wel geurbloemen wordt genoemd, straalt exotische fruitnoten uit. Alien Man Fusion Het wordt gecombineerd met de typische mannelijke geur van hoogwaardig leer. Rokende beukenhout- en koffiearoma's maken de Thierry Mugler Alien Man Fusion smaak compleet. Deze laatste geven het mannenparfum een uniek, onmiskenbaar geurbeeld dat het zich onderscheidt van andere geuren.

Ondanks de vele warme en kruidige elementen is dit parfum Thierry Mugler Alien Man Fusion ideaal voor alle seizoenen en zorgt het ook in de zomer voor een mooi figuur. Moedige mannen met een gevoel voor moderne elegantie maken hier de juiste keuze.

Kopnoten:
Gember
Kaneel
Hartnoten:
Osmanthus
leder
Basisnoten:
Koffie
rokerig beukenhout
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1