Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sterrenparfumeur Jacques Huclier A*Men heeft een onmiskenbare geur gecreëerd met een unieke mix van bloemige, citrus-, houtachtige, taart en zoete noten.

De zoete en gastronomische mannengeur Thierry Mugler A*Men is sinds 1996 een genot voor de reukzin. Een geur als van een andere ster en toch zo vertrouwd.

Thierry Mugler A*Men kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Thierry Mugler A*Men - de sensuele, kruidige mannengeur uit 1001 nachten

Duizend-en-een nachten! De samenstelling van bergamot, munt, koriander, lavendel, helional en diverse groene noten in de topnoot van Thierry Mugler A*Men is niet nauwkeuriger te beschrijven. Kruidig en exotisch, het parfum laat meteen in het begin een onmiskenbare, diepe indruk achter. Wanneer de indrukwekkende kennismaking met de compositie verdwijnt, maakt deze plaats voor een veel subtielere maar niet minder exotische hartnoot met een bloemige kern. Jasmijn, lelies uit de vallei en patchoeli worden gecombineerd met hints van honing en koffie om een frame te creëren dat een oosterse uitstraling behoudt en een nuchtere en intensieve fundering krijgt met teer en cederhout. Tenslotte verdwijnt de hartnoot en glijdt deze rustig maar duidelijk voelbaar in de basisnoot. Dit fascineert door een mix van chocolade, vanille, karamel en tonkaboon met benzoë, maar ook amber en muskus. Ook hier is een oriëntaalse compositie van de meest uiteenlopende nuances te vinden, die in tegenstelling tot de vorige parfums noch de indrukwekkende zeggingskracht van de topnoot, noch de florale veelzijdigheid van de hartnoot brengt.

In plaats daarvan is er een harmonieuze, maar zeker niet saaie geur, die de exotische tonen overneemt en in ingetogen vorm laat vervagen. Exotisch en diepzinnig met een vleugje oosterse erotiek - zo kan Thierry Mugler A*Men treffend worden omschreven.

Kopnoten:
Bergamot
Groene Accenten
helional
Koriander
Lavendel
Munt
Hartnoten:
Honing
Jasmijn
Koffie
Lelietje-van-dalen
Patchoeli
Teer
Ceder
Basisnoten:
Ambra
Benzoë
karamel
muskus
chocolade
Tonkaboon
vanille
Parfumeur:
Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
1996

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler A*Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Purnegy
Dé mannengeur

super super super. Ik kan niets anders zeggen. Ik ken deze geur al van mijn broertje toen ik klein was en nu koop ik hem ook voor mijn man. Het parfum is niet goedkoop, maar wel elke euro waard!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten