Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien is een sensuele, mysterieuze en uiterst succesvolle vrouwengeur, die niet uit deze wereld lijkt te komen. Een briljant, vrouwelijk parfum met een geconcentreerde lading geurnuances.

Laurent Bruyère en Dominique Ropion combineerden slechts enkele aroma's om deze unieke melange te creëren, die een langdurige, wijdverspreide sillage heeft.

Thierry Mugler Alien kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler Alien met vier sterren of meer
4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Saskia Meulendijks
Eindelijk in huis!

Ik wilde dit parfum al heel erg lang, maar ik vond hem altijd te duur. Toen kwam ik op deze site terecht waar hij voor 30 euro goedkoper werd aangeboden dan bij andere parfumeriezaken. Eerst was ik sceptisch, omdat ik hem nog nooit zo goedkoop ergens gezien had en omdat er veel neppe in de omloop zijn. Maar ik ben buitengewoon tevreden! De levering verliep goed, op mailtjes kreeg ik eerlijk en snel antwoord en de parfum is helemaal echt! Ik ga hier zeker vaker parfums bestellen, want ik heb nog een heel lijstje met parfums die ik nog graag aan mijn collectie wil toevoegen! Ben buitengewoon tevreden!

Commentaar van Reckessequod96
Supersexy!

Een heel sexy, sensuele geur. Lekker opvallend. Houdt de intensiteit lekker vast. Zeker geen 13 in een dozijn geur. Heerlijk voor een lange nacht!

Commentaar van Bothis81
Verleidelijke vrouwengeur

De geur Thierry Mugler Alien is een fascinerende, unieke geur. Een geur vol energie en vrouwelijkheid. Een geur voor bijzondere vrouwen! ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-37%1