Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Gegevensoverzicht Thierry Mugler Alien

Productsoort:Damesparfum
Merk:Thierry Mugler
Parfumeur:Dominique Ropion
Jaar van uitgave:2005

Thierry Mugler Alien is een vrouwelijke geur met een sterke uitstraling.

Thierry Mugler heeft een buitengewoon, stralend en zeer mysterieus parfum gemaakt in Alien. Een ode aan de buitenaardse zonnegodin met een aura van luxe, schoonheid en overvloed. Een elixer met drie verschillende facetten. Alien opent zijn parfum met een sappigzoete toets van mandarijn en wordt aangevuld met een heldere bloemige hartnoot van jasmijn sambac. De laatste noten worden gedomineerd door houtachtige, kasjmierachtige noten. Warmwitte amber vormt een klassieke maar bijzondere basis voor deze parfum.

Een parfum als van een verre planeet, zo uniek, krachtig en vol warmte. De hoge concentratie van kostbare geuroliën geeft de drager een expressieve, luxueuze, stralende uitstraling.

Zoals alle parfums van Thierry Mugler, wordt Alien gepresenteerd in een buitengewone, zeer stijlvolle fles. Een absoluut meesterwerk en een prachtig collector's item. Ontwerper Thierry Mugler roept ons op om in het buitengewone te geloven. Zijn claim op het Vreemdelingenparfum is: "Nadat we haar blik hebben ontmoet, zullen we niet meer dezelfde zijn. Mystieke woorden die perfect passen bij dit zeer bijzondere parfum.

Alien is niet voor niets een van de meest sensuele geuren ter wereld en staat voor perfecte vrouwelijkheid. Als een heldere bloesem waarvan het aroma de zintuigen stimuleert en vibreert.

Kopnoten:Mandarine
Hartnoten:Jasmin, Sambac
Basisnoten:Amber, Cashmeran hout
Geurnoten:houtachtig, oriëntaals

Thierry Mugler Alien met een mystieke, elegante en mystieke fles in een dieppaarse kleur.

De fles van Thierry Mugler Alien is een eerbetoon aan de goud- en lichtvreemde godin die Thierry Mugler voor de campagne creëerde. Een edelsteen in een mysterieuze, nobele, paarse kleur. Gouden klemmetjes omsluiten de heldere, veelzijdige fles en weerspiegelen perfect de geur van het parfum.

Het gegraveerde buitenaardse schrift maakt de mysterieuze fles meesterlijk. Zoals alle Thierry Mugler flessen is de Alien fles een prachtig verzamelobject. Het is beschikbaar als een navulbare versie die op elk moment kan worden bijgevuld met de milieuvriendelijke navulkleppen. Deze methode heeft zich gevestigd sinds de lancering van de parfums van Thierry Mugler en is milieuvriendelijk.

De buitenaardse fles is niet als een amethist voor niets. Genezende krachten worden bijna toegeschreven aan de edelsteen. Er wordt gezegd dat het charisma en de trillingen zijn verondersteld om stress te verlichten. Daarom wordt amethist ook gebruikt voor meditatie, een concentratie erop zou moeten helpen bij deze vorm van ontspanning. Dat komt omdat het rust uitstraalt en zo helpt om evenwicht te bereiken. Amethist loopt al honderden jaren voor op de mythe. Het moet ook bescherming bieden tegen alle denkbare bedwelmende omstandigheden en de violette kleur moet ook comfort bieden.

De reclame

De reclamecampagne van Thierry Mugler Alien is zoals altijd bij Thierry Mugler opulent en mysterieus. De campagne creëert de mythe rond de Alien-zonnegodin, die op aarde terugkeert. Zij wordt omgeven door een aura van kostbaarheid, schoonheid en perfecte vormgeving. Geheel in goud ondergedoopt, met artistieke haren en hoogwaardige gelaatsuitdrukking belichaamt zij perfect de mysterieuze geur. Aan haar voeten licht de fles uit edelstenen waaruit ze de geur laat stromen. Een prachtige symbiose tussen flacon en geur.

Klantbeoordelingen van Thierry Mugler Alien

4,92 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml) door op

Wauw is het enige wat ik kon zeggen bij het ruiken van deze geur. Wat sexy, wat warm en vrouwelijk. Ik was me blij toen ik op deze site dit luchtje voor een paar tientjes minder aangeboden zag dan bij concurrenten, verder ben ik ook heel erg te spreken over de service! Heel snel antwoord op mailtjes en eerlijk antwoord. Kortom: top! Ik zal het vriendinnen zeer zeker aanraden ;)

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml) door op

Ik probeer graag van tijd tot tijd iets nieuws maar dee Deo Roll On is echt mijn lievelingsproduct.Alleen al omdat ik de geur zo heerlijk vind.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Instellen door op

Thierry Mugler Alien is een heerlijke geur die nooit verveelt. Vooral in deze set een uitstekende combinatie voor een super prijs. Ben blij dat ik jullie heb gevonden.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Instellen

Meer producten van Thierry Mugler

Naast Thierry Mugler Alien vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: