Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien is een vrouwelijke geur met een sterke uitstraling.

Thierry Mugler heeft met mij Alien een buitengewoon, stralend en zeer mysterieus parfum gecreëerd. Een ode aan de Alien zonnegodin met een aura van luxe, schoonheid en overvloed. Een elixer met drie verschillende facetten. Het Alien opent zijn parfum met een sappige zoete noot van mandarijn en wordt aangevuld met een heldere, bloemige hartnoot van jasmijn sambac. Uiteindelijk domineren de houtachtige noten gedomineerd door kasjmier. Warm wit amber vormt een klassieke en toch heel bijzondere basis voor dit parfum.

Een parfum als van een verre planeet, zo uniek, krachtig en vol warmte. De hoge concentratie van kostbare geuroliën geeft de drager een expressieve, luxueuze, lichtgevende uitstraling.

Net als alle parfums in Alien het Thierry Mugler assortiment, wordt het geleverd in een uitzonderlijke, zeer edele fles. Een absoluut meesterwerk en een prachtig collector's item. De ontwerper Thierry Mugler vraagt ons te geloven in het bijzondere. Zijn claim op het Alien parfum is: "Nadat we haar blik hebben ontmoet, zullen we niet meer hetzelfde zijn. Mystieke woorden die perfect aansluiten bij dit bijzondere parfum.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Alien is niet voor niets een van de meest sensuele geuren ter wereld en staat voor perfecte vrouwelijkheid. Als een lichtgevende bloem waarvan het aroma de zintuigen prikkelt en laat trillen.

alle klanten beoordelen positieve
Thierry Mugler Alien
4 of 5 sterren

4,83 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Wat een topgeur
Deze geur kreeg ik voor het eerst te ruiken bij Douglas. In het begin toen hij op de huid werd gespoten rook ik de aroma. Een zoete en bloemige geur. Hij blijft goed hangen en blijft lekker ruiken. De geur zelf op zich, doet mij denken aan een zomerse geur. Ook de fles sprak mij gelijk aan. Mooi bedacht in de vorm van een edelsteen. De perfecte geur voor een vrouw die zich uniek en prettig wil voelen.
Commentaar van
Rijke body cream
Deze body cream is echt fantastisch! Een klein beetje is genoeg om de huid te verwennen. De geur is erg intensief zodat het bijna niet nodig is om een eau de toilette of een eau de parfum er bij te gebruiken.
Commentaar van
Supersexy!
Een heel sexy, sensuele geur. Lekker opvallend. Houdt de intensiteit lekker vast. Zeker geen 13 in een dozijn geur. Heerlijk voor een lange nacht!

Thierry Mugler Alien van Dominique Ropin, de meest succesvolle parfumeur van deze tijd.

De Vreemdelingengeur van Thierry Mugler is in 2005 gecreëerd door een van de meest gewilde parfumeurs van onze tijd. Dominique Ropion studeerde in Grasse. Hij houdt van extremen en is altijd op zoek naar iets nieuws. Dit maakt hem een van de meest innovatieve en gedurfde parfumeurs. Hij creëerde succesvolle parfums voor Givenchy (Ysatis Iris, Zeer Irrésistible), Lancôme (Trésor in Love), Yves Saint Laurent, Thierry Mugler (Innocent, Alien Series), Burberry en vele andere belangrijke merken.

Hoewel veel mensen ruiken het werk van de ster parfumeur elke dag, zijn naam is weinig bekend. Maar: In de parfumindustrie wordt Dominique Ropion beschouwd als een ster van de scène. De meester hecht echter geen waarde aan zijn beroemdheid status, zoals hij zei in een interview. Volgens Ropion kan iedereen die wil weten van wiens neus een parfum komt, er op internet over lezen.

Hij omschrijft zijn ambacht van nature als de "parfumkunst". Iedereen draagt de betreffende geur anders, op elke huid ontwikkelt deze zich anders. De maker is echter erg blij dat mensen hun eigen persoonlijkheid toevoegen aan zijn creaties en lezen wat ze in de werken willen lezen.

Met de Alien van Thierry Mugler heeft de parfumeur zijn meesterwerk afgeleverd. De geur glanst als een prachtige bloesem, die de zintuigen stimuleert met zijn aroma. De combinatie van witte amber en houtachtige noten, aangevuld met kasjmierakkoorden, presenteert alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op een heel bijzondere manier.

Zelden is een vrouwenparfum verleidelijker geweest dan dit. Alien van Thierry Mugler is daarom al lang een klassieker die tot op de dag van vandaag zijn aantrekkingskracht heeft behouden. Wat een indrukwekkende geur!

Thierry Mugler Alien met een mystieke, elegante en mystieke fles in een dieppaarse kleur.

De fles van Thierry Mugler Alien is een eerbetoon aan de goud- en lichtvreemde godin die Thierry Mugler voor de campagne creëerde. Een edelsteen in een mysterieuze, nobele, paarse kleur. Gouden klemmetjes omsluiten de heldere, veelzijdige fles en weerspiegelen perfect de geur van het parfum.

Het gegraveerde buitenaardse schrift maakt de mysterieuze fles meesterlijk. Zoals alle Thierry Mugler flessen is de Alien fles een prachtig verzamelobject. Het is beschikbaar als een navulbare versie die op elk moment kan worden bijgevuld met de milieuvriendelijke navulkleppen. Deze methode heeft zich gevestigd sinds de lancering van de parfums van Thierry Mugler en is milieuvriendelijk.

De buitenaardse fles is niet als een amethist voor niets. Genezende krachten worden bijna toegeschreven aan de edelsteen. Er wordt gezegd dat de uitstraling en trillingen stress te verlichten. Daarom wordt amethist ook gebruikt voor meditatie, een concentratie erop zou moeten helpen bij deze vorm van ontspanning. Dat komt omdat het rust uitstraalt en zo helpt om evenwicht te bereiken. Amethist loopt al honderden jaren voor op de mythe. Het moet ook bescherming bieden tegen alle denkbare bedwelmende omstandigheden en de violette kleur moet ook comfort bieden.

Vreemd een verlichtend elixer met charme en fascinatie, vanaf een verre planeet

De reclamecampagne van Thierry Mugler Alien is, zoals altijd met Thierry Mugler, weelderig en mysterieus. Hij schept de mythe van de vreemde zonnegodin. De naakte, karakteristieke schoonheid wordt omringd door een aura van preciousness, schoonheid en perfectie van vorm. Met haar parelmoerhuid, uitgebreide haar- en edele gelaatstrekken belichaamt ze perfect het mysterieuze parfum. Ze knielt sierlijk aan een gespiegeld meer op een verre planeet en trekt de violette buitenaardse edelstenen fles uit het water vol ontzag en fascinatie. Daar lijkt een glinsterend licht uit te stralen. Als in gemak, leidt het hem naar zijn gezicht en is omgeven door de mysterieuze magie van de Thierry Mugler Alien parfum.

De reclamecampagne van Thierry Mugler Alien is mysterieus.

Haar lange, witblonde haar wordt uit haar gezicht geblazen, het lijkt alsof de onbekende schoonheid verlicht is. Ze kijkt verbaasd op en het lijkt bijna alsof het zonlicht in de edelsteenfles breekt en haar gezicht lichter wordt. Vol vreugde en fascinatie kijkt ze naar iets waarvan de toeschouwer alleen maar kan raden wat het is. Het licht kleurt eerst geel-oranje en neemt dan een diepe violette kleur aan, die het gezicht van de elfachtige vrouw kleurt en een discrete, tevreden glimlach op haar lippen tovert.

In de laatste scène kun je zien hoe ze de prachtige buitenaards fles op borsthoogte houdt en de toeschouwer de hand reikt. Aan de andere kant verheft het alsof je de toeschouwer moet begroeten, waarop de buitenaardse schrift helder verschijnt. Een prachtige symbiose tussen onbekende schoonheid, fles en parfum.

Maar Alien is de laatste jaren niet alleen een klassieker geworden dankzij zijn uitgebreide reclamecampagne. Bovenal maakt de verleidelijke aura het parfum tot een bestseller - en er is geen einde aan het succes ervan.