Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Gegevensoverzicht Thierry Mugler Alien

Productsoort:Damesparfum
Merk:Thierry Mugler
Parfumeur:Dominique Ropion
Jaar van uitgave:2005

De geur

Thierry Mugler heeft met Alien een buitengewoon, sprankelend en zeer mysterieus parfum gecreëerd. Een ode aan de Alien-zonnegodin met een aura van luxe, schoonheid en overvloed. Een elixer dat drie onderscheidende facetten heeft. Alien opent bloemig met een duidelijke geurnoot van Jasmin Sambac. Vervolgens domineren houtachtige noten die doordrongen zijn van cashmeran. Tenslotte volgen zachte geurnoten uit witte amber. Deze unieke creatie straalt krachtige energie en warmte uit. Net als alle geuren van Thierry Mugler wordt Alien verpakt in een buitengewone en zeer hoogwaardige fles. Een absoluut meesterwerk en een prachtig verzamelaarsobject.

Kopnoten:Mandarine
Hartnoten:Jasmin, Sambac
Basisnoten:Amber, Cashmeran hout
Geurnoten:houtachtig, oriëntaals

De fles

De fles van Thierry Mugler Alien is een hommage aan de met goud en licht versierde alien-godin die Thierry Mugler voor de campagne heeft geschapen. Een edelsteen in een mysterieuze, hoogwaardige kleur. Gouden spelden omsluiten de heldere, detailrijke fles en weerspiegelen perfect de geur van het parfum. Het gegraveerde "Alien" maakt de mysterieuze fles tot een meesterstuk. Net als alle flacons van Thierry Mugler is ook de flacon van Alien een prachtig verzamelaarsobject. De fles bestaat als navulbare variant, die keer op keer met de milieuvriendelijke navulflessen, gevuld kan worden, of als fles voor eenmalig gebruik. Deze methode wordt sinds de lancering van het parfum van Thierry Mugler steeds vaker gebruikt en beschermt het milieu.

De reclame

De reclamecampagne van Thierry Mugler Alien is zoals altijd bij Thierry Mugler opulent en mysterieus. De campagne creëert de mythe rond de Alien-zonnegodin, die op aarde terugkeert. Zij wordt omgeven door een aura van kostbaarheid, schoonheid en perfecte vormgeving. Geheel in goud ondergedoopt, met artistieke haren en hoogwaardige gelaatsuitdrukking belichaamt zij perfect de mysterieuze geur. Aan haar voeten licht de fles uit edelstenen waaruit ze de geur laat stromen. Een prachtige symbiose tussen flacon en geur.

Klantbeoordelingen van Thierry Mugler Alien

4,92 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml) door op

Wauw is het enige wat ik kon zeggen bij het ruiken van deze geur. Wat sexy, wat warm en vrouwelijk. Ik was me blij toen ik op deze site dit luchtje voor een paar tientjes minder aangeboden zag dan bij concurrenten, verder ben ik ook heel erg te spreken over de service! Heel snel antwoord op mailtjes en eerlijk antwoord. Kortom: top! Ik zal het vriendinnen zeer zeker aanraden ;)

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Eau de Parfum Spray (60 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml) door op

Ik probeer graag van tijd tot tijd iets nieuws maar dee Deo Roll On is echt mijn lievelingsproduct.Alleen al omdat ik de geur zo heerlijk vind.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Deodorant Roll-On (50 ml)

De laatste beoordeling van Thierry Mugler Alien Instellen door op

Thierry Mugler Alien is een heerlijke geur die nooit verveelt. Vooral in deze set een uitstekende combinatie voor een super prijs. Ben blij dat ik jullie heb gevonden.

meer 13 Klantrecensies voor Thierry Mugler Alien Instellen

Meer producten van Thierry Mugler

Naast Thierry Mugler Alien vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: