Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De vrouwelijke geur Thierry Mugler Aura met zijn zoetgroene kuiltjes roept de vrouwen op om weer meer op hun eigen instincten te vertrouwen.

De vier parfumeurs creëerden een parfum dat geacht wordt te voorkomen wat vaak gebeurt in de moderne wereld: Onze eigen innerlijke stem wordt overstemd.

Thierry Mugler Aura kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Luisteren naar de eigen instincten: De geur Thierry Mugler Auraura, de geur Thierry

"Luister naar uw instincten. De geur Thierry Mugler Aura is zeer vrouwelijk en wil dat de drager vertrouwt op haar eigen innerlijke instincten. Hij wil dat vrouwen hun innerlijk herontdekken en zich bewust worden van hun vrouwelijkheid, zodat hun aura opnieuw kan stralen.

Thierry Mugler Aura combineert plantaardige frisheid met een gladde, bijna katachtige sensualiteit die een zeer gepassioneerde geur uitstraalt en een sterk karakter uitdrukt. Het parfum zit vast in de fles en komt tot leven wanneer het door de gebruiker wordt aangebracht. Thierry Mugler Aura is samengesteld uit fijn rabarberblad, delicate oranje bloesems, interessant wolfwood, kostbare bourbon vanille en exotische tijger Liana.

Zoals alle Mugler geuren, is de nieuwste geur creatie is zeer krachtig en verleidelijk. De geur is beschikbaar sinds 2017 en heeft een bovengemiddelde houdbaarheid. Thierry Mugler Aura is oriëntaals, plantaardig en sensueel en bereikt binnen korte tijd het hart van zijn drager. Door de grote aanwezigheid is het voldoende om overdag heel weinig parfum aan te brengen, terwijl het 's avonds wat meer kan zijn als het volgende restaurantbezoek gepland staat.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
rabarberblad
Hartnoten:
houtige geuren
Basisnoten:
Bourbon-vanille
Parfumeur:
Daphné Bugey, Christophe Raynaud, Marie Salamagne, Amandine Clerc-Marie
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1