Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Goddess

uitverkocht producten +

De geur +

Een parfum voor een godin: Thierry Mugler Alien Goddess

Een hemels vakantiegevoel, gevangen in een gouden elixer! Thierry Mugler Alien Goddess is de zomerse versie van de populaire vrouwengeur Alien en een compositie vol vrouwelijke facetten.

De geur opent met topnoten van kokosnoot en Italiaanse bergamot. Ontspannen dagen op de mooiste vakantiebestemmingen - van een droomstrand in de Caraïben tot een villa in Toscane - worden door dit duo meteen in gedachten opgeroepen. De langzaam ontvouwende hartnoot is zeer bloemig met heliotroop en jasmijn. Ze geven het parfum de sfeer van een bloeiende weide en vullen de zachte kokossmaak aan met een frisse, jeugdige flair. De kroon op Thierry Mugler Alien Goddess is een warme, zoete basisnoot van de fijnste bourbon vanille en kasjmierhout.

Thierry Mugler Alien Goddess is een zachte vakantiegeur die de huid subtiel omhult en precies de juiste intensiteit heeft voor warme dagen. De combinatie van kokosnoot en vanille straalt zonnige vrouwelijkheid uit en wordt gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden. Tegelijkertijd heeft het parfum een subtiele elegantie. Vrouwen wier favoriete geuren meer ingetogen zijn, komen met Thierry Mugler Alien Goddess aan hun trekken. Als een licht zomerbriesje liggen de aroma's luchtig op de huid zonder deze te verzwaren.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Kokosnoot
Hartnoten:
jasminum grandiflorum
Heliotroop
Basisnoten:
Bourbon-vanille
kasjmierhout
Parfümeur:
Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten