Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Goddess

De geur +

Een parfum voor een godin: Thierry Mugler Alien Goddess

Hemels vakantiegevoel gevangen in een gouden elixer! Thierry Mugler Alien Goddess is de zomerse versie van de populaire damesgeur Alien en een compositie vol vrouwelijke facetten.

Het parfum opent met een topnoot van kokosnoot en Italiaanse bergamot. Ontspannen dagen op de mooiste vakantiebestemmingen - van het droomstrand in de Caraïben tot de villa in Toscane - komen bij dit duo meteen in gedachten op. De langzaam ontluikende hartnoot is bloemig met heliotroop en jasmijn. Ze geven het parfum de sfeer van een bloeiende weide en vullen het zachte kokosaroma aan met een frisse, jeugdige flair. De bekroning van Thierry Mugler Alien Goddess is een warme, zoete basisnoot van de fijnste bourbon vanille en kasjmierhout.

Thierry Mugler Alien Goddess is een zachte vakantiegeur die de huid subtiel omhult en precies de juiste intensiteit biedt voor warme dagen. De combinatie van kokosnoot en vanille straalt zonnige vrouwelijkheid uit en wordt gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden. Tegelijkertijd heeft het parfum een subtiele elegantie. Vrouwen wier favoriete geuren meer gereserveerd zijn, komen aan hun trekken met Thierry Mugler Alien Goddess. Als een licht zomerbriesje liggen de aroma's luchtig op de huid zonder u te verzwaren.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Kokosnoot
Hartnoten:
jasminum grandiflorum
Heliotroop
Basisnoten:
Bourbon-vanille
kasjmierhout
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-34%1