Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Angel Nova

De geur +

Toen de engelen de hemel verlieten...

...gaven ze Mugler de opdracht om een geur voor hen te creëren. Dat was in 1992. Sindsdien zijn er talloze flankers gemaakt, allemaal versierd met de prachtige ster. Nu, in 2020, zal een nieuwe flanker verschijnen met het eau de parfumThierry Mugler Angel Nova , dat zoet en fruitig is. Mugler kleedt graag geuren in de meest uiteenlopende variaties en het label Thierry Mugler Angel Nova heeft bewezen dat dit niet het einde van het verhaal is.

De drie parfumeurs Louise Turner, Sonia Constant en Quentin Bisch creëren een topnoot van frambozen en lychee. De hartnoot wordt gevormd door damastrozen, terwijl benzoë en akigalahout voor de finishing touch zorgen.

Degenen die de voorkeur geven aan delicate en discrete of zelfs houtachtige geuren zullen Thierry Mugler Angel Nova niet in staat zijn om vrienden te maken met hen. Want het fruitige en het zoete zijn enorm aanwezig. Hoe goed dat Mugler er steeds weer in slaagt om zijn geuren zo heerlijk en compleet nieuw te creëren. Niet voor niets heeft het eau de parfum Thierry Mugler Angel Nova de bijnaam "nieuw Parfum" gekregen. Als je van zoete geuren houdt, zul Thierry Mugler Angel Nova je ze heerlijk vinden. Het parfum heeft wat er nodig is om een kenmerkende geur te worden, een geur die je gewoon de hele tijd wilt dragen. Zowel overdag als 's avonds, in het voorjaar, de zomer en de herfst.

Kopnoten:
Frambozen
Lychee
Hartnoten:
damascena-roos
Basisnoten:
Akigalawood
Benzoë
Parfumeur:
Sonia Constant, Louise Turner, Quentin Bisch
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten