Geen resultaten resultaat: resultaten:

Sensueel, speels en absoluut vrouwelijk: De Thierry Mugler Angel is een ware geurexplosie. De frisheid van bergamot leent zich voor het sensueel-oriental aroma van vanille en patchoeli.

Muglers creatie bewijst dat hij niet alleen een meester van de mode is, maar dat hij ook in staat is om hoogwaardige essences te combineren tot een baanbrekende geur die ongeëvenaard is. De fles is uniek gemaakt van glas en is ontworpen in de vorm van een ster.

Thierry Mugler Angel kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Thierry Mugler Angel verleidt met een stimulerende fijnproevers noot

Het is een ervaring voor de zintuigen: Thierry Mugler het is Angel gewijd aan alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid. Daarom wordt het parfum beschouwd als de klassieke geur voor delicate vrouwen met een voorliefde voor romantiek. Het opent met fruitige zoete accenten van mandarijn, meloen en suikerspin. In het hart worden de aroma's van rood fruit, lelietjes van de vallei en orchideeën toegevoegd. Warme akkoorden zoals amber, muskus en chocolade met een dosis vanille en patchoeli domineren de basisnoot. Angel Niet alleen spreidt de vleugels zich uit, maar omhult de omgeving met zijn sluier.

Het Thierry Mugler Angel is al 23 jaar op de markt en heeft sindsdien de bestsellerlijsten van de parfumindustrie geleid. Ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, de "neus" achter deze ongelooflijke geur. Hij is al verantwoordelijk voor verschillende vrouwelijke geuren van het Mugler label. In het begin was het elixer een sensatie. Niet alleen omdat het een blauw elixer is. Sinds Mugler heerlijke nuances van vanille en chocolade aan zijn creatie toevoegde, was het ook de eerste gastronomische geur op de markt.

De navulbare sterfles Thierry Mugler ontworpen door Brosse maakt indruk met de unieke glasbewerking van het traditionele Franse bedrijf Brosse. Elke fles is met de hand gepolijst en bekroond met een zilveren glinsterende dop.

Kopnoten:
Bergamot
Meloen
Cassia
Suikerspin
Kokosnoot
Jasmijn
Mandarijn
Hartnoten:
Honing
Roos
Lelietje-van-dalen
Orchidee
Braambes
Rode bessen
Abrikoos
Pruim
Jasmijn
Perzik
Basisnoten:
vanille
Tonkaboon
Donkere Chocolade
Karamel
Amber
muskus
Patchoeli

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler Angel met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen
Commentaar Lowasto van 20. november 2014
Angel hair deo

Ruikt heerlijk lekker. Ik geef graag 5 sterren en zou hem meteen weer bestellen. Een klein beetje op je haar sproeien en het ruikt al lekker.

Commentaar Therearanton van 04. november 2014
Thierry Mugler Angel hand cream

Het parfum heb ik al lang. Fijn is het om af en toe ook iets verzorgende op je handen te kunnen doen. En vooral met deze heerlijke geur!

Commentaar Favertand van 02. oktober 2014
Angel shower gel

Hoewel ik al heel lang de producten van Angel gebruik, ontbrak de douchegel nog. De douchegel heeft een heel mooie samenstelling en de geur is uniek lekker.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 131
toepassen
vandaag tot-42%1