Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Thierry Mugler Angel

Thierry Mugler Angel verleidt met een stimulerende fijnproevers noot

Het is een ervaring voor de zintuigen: Thierry Mugler het is Angel gewijd aan alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid. Daarom wordt het parfum beschouwd als de klassieke geur voor delicate vrouwen met een voorliefde voor romantiek. Het opent met fruitige zoete accenten van mandarijn, meloen en suikerspin. In het hart worden de aroma's van rood fruit, lelietjes van de vallei en orchideeën toegevoegd. Warme akkoorden zoals amber, muskus en chocolade met een dosis vanille en patchoeli domineren de basisnoot. Angel Niet alleen spreidt de vleugels zich uit, maar omhult de omgeving met zijn sluier.
Het Thierry Mugler Angel is al 23 jaar op de markt en heeft sindsdien de bestsellerlijsten van de parfumindustrie geleid. Ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, de "neus" achter deze ongelooflijke geur. Hij is al verantwoordelijk voor verschillende vrouwelijke geuren van het Mugler label. In het begin was het elixer een sensatie. Niet alleen omdat het een blauw elixer is. Sinds Mugler heerlijke nuances van vanille en chocolade aan zijn creatie toevoegde, was het ook de eerste gastronomische geur op de markt.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De navulbare sterfles Thierry Mugler ontworpen door Brosse maakt indruk met de unieke glasbewerking van het traditionele Franse bedrijf Brosse. Elke fles is met de hand gepolijst en bekroond met een zilveren glinsterende dop.
alle klanten beoordelen positieve
Thierry Mugler Angel
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen

Commentaar van
Angel hair deo
Ruikt heerlijk lekker. Ik geef graag 5 sterren en zou hem meteen weer bestellen. Een klein beetje op je haar sproeien en het ruikt al lekker.
Commentaar van
Thierry Mugler Angel hand cream
Het parfum heb ik al lang. Fijn is het om af en toe ook iets verzorgende op je handen te kunnen doen. En vooral met deze heerlijke geur!
Commentaar van
Angel shower gel
Hoewel ik al heel lang de producten van Angel gebruik, ontbrak de douchegel nog. De douchegel heeft een heel mooie samenstelling en de geur is uniek lekker.

De cultusparfumeur Olivier Kresp creëerde Thierry Mugler Angel

Thierry Mugler heeft met Angel een unieke vrouwengeur gecreëerd die dankzij vanille en chocolade essences wereldwijd de eerste zogenaamde gastronomische geur is. Maar deze creatie is slechts één hoogtepunt in Muglers carrière. Geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk, verhuisde hij later naar Parijs en creëerde in 1973 zijn eerste vrouwencollectie onder de naam Café de Paris. Maar pas een jaar later richtte de ontwerper zijn eigen modebedrijf op. Nadat Mugler later de eerste mannencollectie ontwierp, opende hij al snel een geheel nieuwe wereld.
Echter, de echte "neus" achter Angel is een van de beste parfumeurs in de wereld, Olivier Cresp, die heeft gewerkt voor het modehuis Mugler meerdere malen en heeft geleid tot een echte sensatie op de parfummarkt met Angel.
De modetsaar bracht zijn eerste parfum, Angel, uit in 1992. Het parfum nam het vrouwenhart in beslag en werd zelfs vaker verkocht in Frankrijk dan het legendarische Chanel No. 5. 70 meer parfums werden vervolgens ontwikkeld door Thierry Mugler in samenwerking met het Franse cosmeticabedrijf Clarins. Zijn mannen- en vrouwengeuren met hun zoete bloemmotieven en verfrissende lichtheid zijn al decennialang bestsellers in vele landen. Thierry Mugler's Angel is een prijswinnaar en een van de beste parfums aller tijden. Over de gastronomische geur zei de meester ooit in een interview: "Ik had zo'n sensueel contact met dit parfum in gedachten, dat het je doet willen eten van de persoon die je liefhebt.

Een stervormig flacon geeft Thierry Mugler Angel een sprookjesachtige touch

Een ontwerp dat uniek en mooi tegelijk is: de blauwe fles van Thierry Mugler Master zelfAngel , ontworpen met ongebruikelijke hoekige contouren in stervorm en een uitgewerkte glasbewerking. De speciale: Elke fles is geslepen als een diamant en met de hand gepolijst. De glinsterende kap vormt de kroon op het sprookjesachtige ontwerp.
Thierry Mugler Na twee jaar van mislukte pogingen werd een baanbrekende techniek ontwikkeld. Een bal van 320 g gesmolten glas wordt in een op maat gemaakte stervormige vorm geperst. Door rotatie wordt het glas op een unieke manier verdeeld. Nadat het is afgekoeld, wordt het van de mal verwijderd en met een puimsteen gematteerd en vervolgens met de hand op een vilten wiel met de hand behandeld.
Pas kort voor de lancering van de geur in 1992 waren de eerste flessen klaar. Alleen het traditionele Brasse huis was in staat om het revolutionaire vakmanschap te ontwikkelen dat hiervoor nodig was. Sprankelende facetten, een caleidoscoop van emoties - Thierry Mugler er is een ware parel Angel mee gemaakt.

De mooiste vrouwen ter wereld gaven Thierrry Mugler Angel haar gezicht

Thierry Mugler Angel is een icoon onder vrouwengeuren. De ambassadeurs die het parfum al meer dan twintig jaar promoten, zijn net zo opvallend. Het model Estelle Hallyday gaf haar gezicht aan de eerste campagne. Al in 1992 belichaamde ze het perfecte vrouwenteken: teder, sterk en buitengewoon. Maar van al zijn muzen was ze Muglers favoriet: voormalig supermodel Jerry Hall droeg niet alleen de creaties van de ontwerper, maar poseerde ook voor de commercials van Thierry Mugler Angel. Racy, charismatisch en glamoureus - de persoonlijkheid van de ex-vrouw van Rolling-Stones frontman Mick Jagger harmonieerde met Thierry Muglers parfum op het hoogste niveau.
"Pas op voor hoeken" - de nieuwe reclameclip
Ze werd gevolgd door andere muzen zoals het model Amy Wesson en de actrice Anna-Maria Cseh. In 2011 erfde Hollywoodster Eva Mendes het erfgoed van de schoonheid. De ontwerper was naar eigen zeggen gefascineerd door Mendes' perfecte silhouet, dat perfect aansloot bij zijn esthetische gevoeligheden. De Actrice betoverde niet alleen Mugler met al haar vrouwelijke facetten. In 2014 werd Georgia May Jagger, de dochter van Jerry Hall, Engel's nieuwe getuigenis. De 23-jarige volgde vol vertrouwen haar moeder in de voetsporen en liet de Noorse regisseur en fotografe Sølve Sundsbø sexy het podium voor haar openen. Met haar rock-attitude herinterpreteerde het model de cultgeur volledig.