Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-16%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Fusion

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler Alien Fusion - als zon en maan één worden....

Wanneer het zeldzame schouwspel van een zonsverduistering in de lucht plaatsvindt, geeft het de atmosfeer een mystieke sfeer vol magie. Dit speciale luchtspektakel heeft Thierry Mugler zijn nieuwe geur Alien Fusion gekregen. Oriëntaalse noten versmelten met bloemige frisheid en kruidige zoetheid. Het is Thierry Mugler Alien Fusion geen eenvoudige remake van de Alien geur uit het verleden, Alien Fusion maar een meesterwerk op zich dat door en door extravagant is met oosterse, kruidige noten.

Thierry Mugler Alien Fusion opent sterk met de sensuele openingsnoten van gember en kaneel. Hier staat de etherische tinteling van de gember in contrast met de zoet-warme kaneel. De hartnoten zijn samengesteld uit sinaasappelbloesem en tuberoos, waardoor de geur een frisse bloementoets krijgt. De basisnoten van wit amber en vanille nemen het oosterse karakter van het parfum weer op en geven het extra warmte en lichte sensualiteit.

Mugler Thierry Mugler Alien Fusion brengt een geur op de parfummarkt die de extravagantie en mystiek van de drager onderstreept. In tegenstelling tot de Thierry Mugler Alien geur, die gedomineerd wordt door jasmijn noten, is de drager ervan gehuld Thierry Mugler Alien Fusion in een oosterse uitstraling, vol warmte en heerlijke kruiden - en herinnert ons aan de magie van de luchttent wanneer maan en zon één lijken te worden.

Kopnoten:
Gember
Kaneel
Hartnoten:
Tuberoos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
vanille
witte amber
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten