Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een mannengeur tussen werkelijkheid en droom, tussen duisternis en licht, tussen verleden en toekomst: Thierry Mugler Alien Man is fascinerend, bijna magisch en heeft een sterke aantrekkingskracht.

Thierry Mugler Alien Man kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een uitzonderlijke geur voor hem

De trend naar het bijzondere en goddelijke wordt gevolgd door geuren met de melodieuze namen Angel of Alien. De verwachtingen van de parfumlijn Thierry Mugler Alien Man waren dan ook hooggespannen. Het huis voldeed ruimschoots aan deze verwachtingen - zij het op een nogal rustige en sublieme manier. Bovendien heeft de geur Thierry Mugler Alien Man wat tijd nodig om de gebruiker te betoveren. Het trendy en aromatisch-wobbige mannenparfum slaagt des te meer en des te meer.

Na het ongelooflijk grote succes, dat de vrouwelijke tegenhanger Thierry Mugler Alien sinds 2005 viert, werd de geur Thierry Mugler Alien Man met spanning tegemoet gezien. In 2018 was het eindelijk tijd en lanceerde het gerenommeerde huis de gedenkwaardige mannengeur Thierry Mugler Alien Man. Maar wat maakt het zo?

Allereerst natuurlijk het reeds genoemde aromatische en houtachtige sillage, dat uiterst mannelijk maar ook verrassend rustig is. Dat doet ze in ieder geval op het eerste gezicht en na de eerste vage indruk. Na verloop van tijd verbranden de vakkundig gecomponeerde noten van dille, rokerig beukenhout, leer, kasjmierhout, osmanthus en wit amber zich echter diep in het geheugen.

Kopnoten:
dille
rokerig beukenhout
Hartnoten:
leder
kasjmierhout
Osmanthus
Basisnoten:
witte amber
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-39%1