Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zo kleurrijk en divers als een regenboog: Met de geuren van de reeks Thierry Mugler Cologne presenteert het Franse label een reeks uniseks parfums geïnspireerd op het origineel Mugler Cologne.

Voor mensen die de wereld steeds opnieuw zelf willen ontdekken.

Thierry Mugler Cologne kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Thierry Mugler Keulen - een regenboog van geuren

De collectie van Thierry Mugler Cologne is letterlijk een regenboog. Felle kleuren, zoals te zien in het schouwspel van de hemel, gecombineerd met nonchalante, nonchalante en zomers-lichte geuren, trekken de aandacht. Een groot deel van het gamma wordt tussen 2018 en 2019 gecreëerd en is gebaseerd op Thierry Mugler Cologne, dat al in 2001 verscheen en werd ontworpen door Alberto Morillas. Het is niet bekend wie de nieuwere geuren heeft gecreëerd. Wat ze echter gemeen hebben, is dat ze altijd uit slechts twee componenten bestaan en soms brutale, geestige namen hebben.

Blow It Up, bijvoorbeeld, bestaat uit vetiver en zwarte bessensorbet. Heal Your Mind brengt lavendel en amber, terwijl Fly Away is samengesteld uit grapefruit en hennep. Maar dit zijn maar een paar geuren uit het gamma. Alle Thierry Mugler colognes zijn geschikt voor mannen en vrouwen en scoren met soms nogal verschillende uitstralingen. Trouwens, het zijn uitsluitend zeer lichte eaux de toilette - alleen naar de stijl van colognes.

De bedenker van het gamma Thierry Mugler Cologne moet gedacht hebben aan de mensen in de stad. Zij moeten zich een weg banen door het hectische dagelijkse leven, zitten vaak opeengepakt, zelfs bij hoge temperaturen, en willen er toch verzorgd uitzien. Dit is precies waar de lichte regenboogparfums, die geschikt zijn voor alle gelegenheden in vrije tijd en werk, tot hun recht komen en hun sterke punten kunnen uitspelen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler Mugler Cologne met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Habound
geweldige langhoudende bescherming

Een verfrissende geweldige geur die mij goede zin geeft. Praktisch nu ook in een verstuiver. Ik heb deze geur al enige jaren in mijn verzameling en beveel hem graag verder aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-53%1