Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Angel Elixir

De geur +

Engel steeds weer: Thierry Mugler Angel Elixir

Thierry Mugler - legendarische modeontwerper en de man die ons het niet minder legendarische parfum Angel bracht. Sinds 2023 is er Angel Elixir, een nieuwe interpretatie van het gourmandparfum dat in 1992 verscheen.

Angel Elixir is bloemig en houtachtig tegelijk - een compositie vol contrasten. Net als Angel speelt vanille een belangrijke rol in de basisnoten van Angel Elixir. Angel Elixir is echter minder zoet en niet zo overladen als zijn voorganger. Het nieuwe parfum van Mugler is perfect in scène gezet in de reclamecampagne met medewerking van transmodel Hunter Schafer. Het parfum werd ook gepresenteerd tijdens de Billboard Women In Music Awards in Californië. Thierry Mugler Angel Elixir herinnert ons eraan diversiteit te omarmen en ons leven te leiden zoals we dat willen.

De fles in de vorm van een asymmetrische vijfpuntige ster heeft allang een cultstatus bereikt. Hij werd speciaal voor Angel Elixir in diepblauw gedoopt. In de topnoot verrast Angel Elixir met een kruidig akkoord van roze peper. Deze maakt plaats voor de uiterst weelderige, bloemige hartnoot van ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem. De compositie wordt afgerond met basisnoten van vanille en amber xtreme. Achter Thierry Mugler Angel Elixir staan Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier. Beide dames zijn zwaargewichten in de wereld van de parfumproductie en hebben talloze geuren gecreëerd voor gerenommeerde merken.

Angel was het eerste parfum dat Thierry Mugler lanceerde. Het werd een wereldwijd succes en zette een nieuwe koers uit in de wereld van de vrouwengeuren. Het parfum werd ook een cultobject vanwege de flacon, die werd gemaakt door de glasfabriek Brosse. De parfums van Thierry Mugler zijn symbolen geworden van succes en vooruitgang. Met Angel Elixir heeft Thierry Mugler een nieuwe wereldwijde hit bereikt - 31 jaar na het eerste parfum van het label. Het is ook symbolisch dat het parfum door twee vrouwen is gecreëerd. Thierry Mugler Angel Elixir is licht, maar vol karakter. De contrasterende akkoorden geven het parfum een veelheid aan facetten die de verfijnde en zelfbewuste vrouw van vandaag belichamen. Een parfum dat een eerbetoon is aan de moderne vrouwelijkheid.

Kopnoten:
Roze Peper
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber Xtreme™
vanille
Parfumeur:
Anne Flipo, Domitille Michalon-Bertier
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten