Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hate to Love: Georgia May Jagger schittert in de sensationele commercial voor Thierry Mugler Angel Muse.

Zoals alle geuren van het huis Mugler heeft deze zoet-gourmand geur een bovengemiddelde sillage gedomineerd door hazelnootcrème in het hart.

Een uitzonderlijke vrouwengeur voor de muze in ieder van ons.

Thierry Mugler Angel Muse kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Muglers Angel Muse inspireert met nootachtige aroma' s.

Thierry Mugler Angel Muse is in februari 2016 gelanceerd. De bloemige en vrouwelijke mengeling presenteert zich met aroma's van hazelnoot, roos en vetiver. Hazelnoot geeft de parfum nootachtige noten en kan dus perfect onderstrepen en verrijken de andere akkoorden. De Absolue van de roos wordt verkregen door stoomdistillatie. Het resultaat is een essentiële olie die afkomstig is van de bladeren van de roos. Meestal worden de soorten Rosa Centifolia en Rosa Damascene gebruikt. Zijn olie wordt al eeuwenlang gebruikt als een component van perfumes en haarverzorgingsproducten, bijvoorbeeld rooswater.

Vetiver, dat ook een component is van Thierry Mugler Mugler Angel Muse, is vooral populair vanwege zijn wortelvolheid, aromatische noot, houtachtige nuances en verfrissende facetten. Het aroma doet denken aan leder of amberachtig. Vetiver olie wordt uit de wortels gedestilleerd. Het is één van de oriental en elegante geuren . De houdbaarheidsduur is ook hoog, waardoor het vaak in de basisnoot gebruikt wordt. Vetiver is een uitstekend fixerend middel voor zwakke geuren. Ook heeft het een verkoelend effect.

Kopnoten:
Grapefruit
rode bessen
Hartnoten:
hazelnootcrème
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli
Parfumeur:
Quentin Bisch
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-17%1