Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Essence Absolue

De geur +

Thierry Mugler Alien Essence Absolue van Mugler Alien Essence - de mystieke vrouwengeur.

Met de vrouwengeur Thierry Mugler Alien Essence Absolue presenteert het merk van modeontwerper Thierry Mugler een andere schitterende parfumcreatie uit de collectie van geurstoffen uit Alien. Het is een intensere interpretatie van de originele Alien Eau de Parfum, die met oriëntaalse fascinatie een bloemige, warme, zoete en houtachtige mysterieuze geur heeft.

De geur heeft magnetische aantrekkingskracht en onthult een diepe sensualiteit en een stralende uitstraling met intense lichtsterkte die de positieve, krachtige, glanzende en mooie uitstraling van elke vrouw verheft. De parfumcompositie Alien Essence Absolue bevat drie reukresten. De eerste openbaring presenteert zich intensief bloemigheid in de hoofdnoot van de Arabische jasmijn, die symbool staat voor de perfecte vrouwelijkheid.

Dit type jasmijn ademt fascinerende en honingachtige aroma's uit die, samen met de notes van de zonnewendes (heliotropium) en iris, het licht en de warmte van vrouwelijke schoonheid benadrukken. In de tweede openbaring straalt het parfum een vleugje mysticisme en mysteriositeit uit door zijn hartnoten van kasjmieran en mirre. De licht houtachtige, balsamico-, harsachtige en fantastisch mysterieuze aroma's geven de geur een bijzondere complexiteit en een zijdezachte kwaliteit. Als derde revelatie presenteert de geur in zijn basisnoten van witte amber.

Kopnoten:
Heliotroop
Iris
Jasmijn
Hartnoten:
cashmeran
Myhrre
Basisnoten:
vanille-absolue
witte amber
Parfumeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Thierry Mugler Alien Essence Absolue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Buntind
fascinerende geur

Tja wat moet ik hier nu over schrijven. Thierry Mugler heeft adembenemende geuren en deze hier is de kroon op de verzameling. Heerlijk!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.