Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

De geur +

Bloemig en oosters: Alien Eau Extraordinaire van Thierry Mugler.

Manfred Thierry Muglerwerd geboren 1948 in Linz in Oostenrijk en bracht zijn jeugd door in Straatsburg. Al op jonge leeftijd genoot hij al plezier in de grote componist Mozart, Beethoven en Wagner. Wagner in het bijzonder fascineerde hem met zijn weelderige en indrukwekkende producties. Op 14 jarige leeftijd ontsnapte hij aan de schoot van de familie van de burgerlijke dokter en begon zijn opleiding als balletdanser in de Nationale Opera van Rhin. Daarna studeerde hij kostuumontwerp in Straatsburg en begon hij met het ontwerpen van eigen kleding. Tot slot reisde hij de wereld rond tot hij verhuisde naar de mode-metropool van Parijs. In 1978 opende hij hier zijn eerste eigen boetiek en presenteerde zijn eerste collectie voor de herenmode.

Dominante kleuren zonder veel patronen, haast futuristische sneden en materiaalexperimenten maakten zijn mode onmiskenbaar en het succes schoot in de lucht. Celebrities scheurden zichzelf op rijpe modeshows om zijn mode op film te presenteren. In 1992 begon hij samen te werken met het Franse cosmeticabedrijf Clarins en ontwierp hij een verscheidenheid aan skin geuren zoals de parfumseries Angel, Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire en Alien. Voor de zomer ontwierp hij samen met Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire een lichtere versie van de intense, zware geur.

De topnoot, die de eerste vluchtige indruk geeft, is een succesvolle compositie van bergamot thee, neroli en oranjebloesem. Met deze verfrissende mix van thee, bittere sinaasappelbloesem en oranjebloesems opent de geur de zomer met een lichte, zonnige en bloemige touch. De fruitige frisheid wordt vervangen door een hartnoot, die enkele uren duurt en bestaat uit cashmeran en tairé. Cashmeran is een synthetisch geproduceerde parfumsamenstelling van lichte houtsoorten en amberkleurige noten, die aangenaam stimulerend is, maar niet duidelijk gedefinieerd. Dit synthetische ingrediënt wordt geraffineerd door de toevoeging van Tiaré, een soort gardenia die op Tahiti groeit.

Thanks naar deze compositie, de geur ziet er sensueel en tegelijkertijd mysterieus uit. De Thierry Mugler Alien Eau Eau Extraordinaire Basic note b>deze zomergeur, die een blijvende indruk achterlaat, bestaat uit heliotroop en wit ambergeel. Dit versterkt de mystische indruk die al gesuggereerd werd in de hartnoot. Deze ongewone samenstelling maakt de drager bovendien onmiskenbaar.

Kopnoten:
bergamot-thee
Neroli
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
cashmeran
tiaré
Basisnoten:
Heliotroop
witte amber
Parfumeur:
Dominique Ropion, Véronique Nyberg
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten