Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Pure Malt

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler A*Men Pure Malt - een verfijnde en betoverende geur voor de mens van de wereld

Thierry Mugler werd in 1948 in Straatsburg geboren en opende als jongeman zijn eerste modesalon in Parijs. In de jaren zeventig specialiseerde hij zich in damescollecties. Het eerste eigen parfum werd gecreëerd in 1992.

In 2009 Thierry Mugler A*Men Pure Malt creëerde het huis een beperkte, bijzondere en dominante mannengeur. Dit geeft de man charisma, een kwaliteit die vooral de zelfbewuste meesters van de schepping waarderen. Het parfum werd gecreëerd ter ere van de traditionele Schotse whisky. Oud hout en kruiden vormen een perfecte aanvulling en geven het unieke aroma.

House Thierry Mugler A*Men Pure Malt is een compositie die verrast door zijn elegantie en verfijnde geur. Spannende fruittonen openen de geurbeleving. Ze verfrissen onmiddellijk en zorgen voor een goed humeur. Het hart van het creatiehuis Thierry Mugler A*Men Pure Malt bevat de mysterieuze essenties van verschillende houtsoorten en aromatische mout. De basis wordt gevormd door sensuele tonen van het Oosten en donker mos.

Deze luxe herenparfum is ideaal voor feesten en avondfeesten. In het dameswereldhuis Thierry Mugler ontvouwt A*Men Pure Malt zich een zeer aantrekkelijk en ook spannend effect.

De topnoot wordt tegengegaan door de drager met een mengsel van groene koriander en bergamot. Helional combineert de bloemige noten van munt en lavendel met het boeket van jasmijn en lelietjes van de vallei, de ingrediënten voor de hartnoot. De basisnoot is een combinatie van turf en oosterse essences.

Kopnoten:
koffie-absolue
Cederhout
Hartnoten:
turf
whisky
mout
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.