Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Pure Havane

uitverkocht producten +

De geur +

Een warme geur

De geur Thierry Mugler A*Men Pure Havane dateert uit 2011 en maakt indruk met zijn zoete en gastronomische smaak. Het begint met een verrassende top noot van honingtabak, die samenvloeit in het zachte hart van geurige cacao en intense patchouli. Thierry Mugler A*Men Pure Havane wordt afgerond met een sensuele basis van elegante ambergris, verleidelijke labdanum en fijn styreen. Het zorgt voor een langdurige en zeer intensieve basis. Hij is uitermate geschikt voor de herfst en wintermaanden.

De verschillende smaken zijn harmonieus met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor ze er als een symfonie uitzien. De warmte en verleidelijke geur verwarmt koude harten snel.

Thierry Mugler A*Men Pure Havane is een gourman-achtige interpretatie van de meest verfijnde tabak , waaruit de kostbare en luxueuze sigaren van Cuba zijn gemaakt. Deze zijn perfect gezoet en vergezeld van verdere noten die ze op een prachtige manier naar voren brengen. Tenslotte wordt Thierry Mugler A*Men Pure Havane vervolledigd met een oosterse basis bestaande uit kostbare noten, en ontvangt via hen zijn intense ziel, die in een onvergetelijke herinnering blijft.

Thierry Mugler A*Men Pure Havane is een kruidige en zoete geur met een uniek lichaam dat er indrukwekkend uitziet en indrukwekkend uitziet. Het reflecteert zijn warme noten, die ideaal zijn voor winter- en herfstmode.

Kopnoten:
honingtabak
Hartnoten:
Cacao
Patchoeli
Basisnoten:
Ambra
Labdanum
Styrax
Parfumeur:
Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten