Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Pure Havane

uitverkocht producten +

De geur +

Een warme geur

De Thierry Mugler A*Men Pure Havane geur dateert uit 2011 en maakt indruk met zijn zoete en gourmand aroma's. Het begint met een verrassende topnoot van honingtabak, die leidt naar een delicaat hart van geurige cacao en intense patchoeli. Thierry Mugler A*Men Pure Havane wordt afgerond met een sensuele basis van elegante ambergris, verleidelijke labdanum en fijne styrax. Dit geeft het een langdurige en zeer intense basis. Ideaal voor de herfst- en wintermaanden.

De verschillende smaken zijn harmonieus op elkaar afgestemd om een symfonisch effect te creëren. De warme en verleidelijke geur verwarmt snel koude harten.

Thierry Mugler A*Men Pure Havane is een gastronomische interpretatie van de fijnste tabakken die worden gebruikt om de kostbare en luxueuze sigaren uit Cuba te maken. Deze zijn perfect gezoet en vergezeld van andere noten die ze heerlijk benadrukken. Tot slot wordt Thierry Mugler A*Men Pure Havane afgerond met een oriëntaalse basis van kostbare noten, waardoor het een intense ziel krijgt die een onvergetelijke herinnering zal blijven.

Thierry Mugler A*Men Pure Havane is een kruidige en zoete geur met een unieke body die zeer imposant en indrukwekkend is. Het weerspiegelt zijn warme noten, die perfect passen bij de winter- en herfstmode.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten