Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Vitriol D'Oeillet

uitverkocht producten +

De geur +

Een krachtige geur voor hem en haar

Liefhebbers van ongewone geuren vinden bij het Franse Serge Lutens parfummerk wat ze zoeken. Uitzonderlijke concepten, soms zeer modern, soms nostalgisch, vaak uniseks op een ongebruikelijke manier, de creatieve parfumfabrikant vindt altijd extravagante en zeer individuele geurcomposities. De geuren zijn zeker niet onderhevig aan een mainstream smaak en hebben dus ook een beetje een cultstatus. Elk parfum heeft een geschiedenis, inclusief de uniseksgeurSerge Lutens Vitriol D'Oeillet .

Er waait iets magisch rond de geurSerge Lutens Vitriol D'Oeillet . De term "Vitriol" gaat terug tot de tijd van de middeleeuwse alchemisten. De naam van het parfum Serge Lutens Vitriol D'Oeillet zou verwijzen naar de beginletters van een in het Latijn geschreven alchemistische stelling, die verwijst naar aardse schatten en verborgen kristallen als de Steen der Wijzen. De geur Serge Lutens Vitriol D'Oeillet behoort tot de familie van oosterse kruidige geuren. Zoals zijn naam al doet vermoeden, heeft Serge Lutens Vitriol D'Oeillet hij een sterke invloed op de drager, omdat hij wordt beschreven als een krachtige metgezel die er tegelijkertijd in slaagt om dromen van verre landen te wekken.

De topnoot Serge Lutens Vitriol D'Oeillet is zoet, maar doet ook denken aan sigaren en oosterse kruiden. Wanneer het aroma van cayennepeper, zwarte peper en de zeer aromatische roze peper begint, wordt de geur Serge Lutens Vitriol D'Oeillet vurig. Op de huid vormt cayennepeper een interessante basis voor de volgende bloemige noten van anjer en Levkojen en de geur van nootmuskaat die de hartnoot vormen. Een kruidachtige achtergrond in de basisnoot van Serge Lutens Vitriol D'Oeillet , die bepaald wordt door kruidnagels, zorgt voor een verbluffend contrast, maar die de warmte en het aroma van de complexe geur aanpast aan de drager en zo onmiskenbaar wordt. Serge Lutens Vitriol D'Oeillet is sinds 2011 op de markt.

De zware geur Serge Lutens Vitriol D'Oeillet is zo ongewoon dat het niet als "klassiek" kan worden omschreven, maar zijn warme, kruidige aroma maakt het een heerlijk donkere, elegante en aantrekkelijke geur die in je geheugen zal blijven hangen. Net Serge Lutens Vitriol D'Oeillet als de andere Serge Lutens geuren, wordt het minstens zes uur lang gedragen.

Kopnoten:
cayennepeper
Roze Peper
Zwarte Peper
Hartnoten:
Muskaat
Basisnoten:
Kruidnagel
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten