Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens L'Eau Serge Lutens

De geur +

Serge Lutens L'Eau Serge Lutens - de citrusvruchtengeur

Deze aangename geur behoort tot de Les Eaux Collection van het Franse merk. Serge Lutens L'Eau Serge Lutens is sinds 2010 beschikbaar en werd gecreëerd voor dames en heren die houden van een frisse kick.

De geur ontvouwt zich in eerste instantie subtiel en licht met aldehyden en magnolia. Dit gaat gepaard met een aromatische citrushouding in de latere geur. Deze prelude op L'Eau Serge Lutens Serge Lutens laat een gevoel van zuiverheid en reinheid achter, vergelijkbaar met vers gewassen wasgoed. Witte bloemen van geurende munt en ozon geven de indruk omringd te zijn door transparant water en heldere lucht. Balsamico salie met zijn fijne citroennoot versterkt de pittige frisheid van het Unisexperfum. Muskus geeft de basis van L'Eau Serge Lutens Serge Lutens iets zinnelijks, net als een zwoele zomerdag.

Deze creatie uit de wereldSerge Lutens ' is een weloverwogen 'anti-parfum' dat niets overbeladen of luxueus heeft. Het is geïnspireerd op het idee van de ontwerper om de geur van eenvoudige puurheid in een fles op te roepen en deze toegankelijk te maken voor zijn geliefden. De sillage en de duurzaamheid van de zomergeur zijn matig. Serge Lutens L'Eau Serge Lutens kan de hele dag gedragen worden voor verschillende gelegenheden.

Kopnoten:
aldehyde
Magnolia
citrus
Hartnoten:
ozon
witte munt
Basisnoten:
muskus
Scharlei
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Serge Lutens L'Eau Serge Lutens met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Fleapid
Serge Lutens L'Eau Serge Lutens

Heerlijke geur van dit bijzondere merk. Veel mensen kennen het merk niet en dat geeft het net zijn charmes. Ik ben er heel blij mee. Hoop dat het nog wat langer exclusief blijft.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten