Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met deze pittige harsachtige uniseksgeur slaat het Franse huis voor nicheparfums een brug tussen het verleden en het heden, verbonden door herinneringen die in Serge Lutens Le Participe Passé .....

Serge Lutens Le Participe Passé kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Een geur voor individualisten

De uniseksgeurSerge Lutens Le Participe Passé , uitgebracht in 2018, is een parfum met een bovengemiddelde houdbaarheid voor de koele maanden van het jaar. De geuren van balsem, hars en fruitige noten bieden dat bepaalde iets, een geur voor individualisten. De geur vertoont vooral een zeer harsachtig, kruidig karakter, de fruitige noten ronden het boeket af zonder overheersend te zijn.

Toch is het Serge Lutens Le Participe Passé geen expliciet mannelijk parfum, want het past ook bij een sterke, onafhankelijke dame. Sommige geuren kunnen worden toegewezen aan een bepaalde groep dragers, bijvoorbeeld, ze lijken meisjesachtig speels. Deze geur kan niet beperkt worden tot één leeftijdsgroep, het past zowel bij jonge mannen als bij hen die jong van hart zijn. Het past perfect bij een volwassen dame die met beide benen op de grond staat, of een jongere vrouw die zich staande houdt in de professionele wereld. De geur is een allrounder die overal vrienden vindt, zolang ze maar bereid zijn om voor de ruwe kantjes te gaan. Omdat hij een individualist is, niet in een hokje past, is hij niet gewoon "vers" of "aangenaam". De houdbaarheid Serge Lutens Le Participe Passé is uitzonderlijk lang en de geur zeer intens. Een paar druppels zijn genoeg om het een hele avond te dragen.

Basisnoten:
balsem
harsen
vruchten
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-39%1