Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een ongewone naam voor een buitengewone geur: Waarschijnlijk zou niemand anders dan de Franse multi-talent op het idee komen om een geur "ijzeren maagd" te noemen.

Serge Lutens La Vierge de Fer is een uniseks geur van bloemige frisheid en overweldigend intens.

Serge Lutens La Vierge de Fer kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Het ijzeren meisje

Serge Lutens La Vierge de Fer werd gelanceerd in 2013 en is een uniseksgeur. De twee parfumeurs van het label, Christopher SheldrakeSerge Lutens , mengen lelies en minerale noten met elkaar. Dit leidt tot het resultaat dat veel mensen ook peren, sandelhout en wierook in de elegante geur waarnemen. Hoewel deze niet op zichzelf Serge Lutens staan vermeld.

Hoewel de naam, die vertaald "ijzer maagdelijk" betekent, betekent iets krijgshaftigs, is het Eau de Parfum het tegenovergestelde. Het is interessant, wekt nieuwsgierigheid en verrassingen op. Serge Lutens La Vierge de Fer is zacht en flatterend, elegant en stijlvol. Uitgerust met een enorme duurzaamheid en Sillage behoort Serge Lutens La Vierge de Fer tot de geuren die men moet dragen. Omdat het zich anders ontwikkelt op de huid van vrouwen en mannen, wat absoluut fascinerend is. De verscheidenheid aan minerale noten, variërend van zand en zout tot kristallen of graniet, is bij de meeste mensen nauwelijks bekend, omdat ze in feite overwegend delicaat zijn. Aan de andere kant is het de fragiel uitziende lelie die een vaak broze charme uitstraalt. Koel en warm komt hier samen en groeit uit tot Serge Lutens La Vierge de Fer .

Kopnoten:
Lelie
metallische geuren
Hartnoten:
Peer
Basisnoten:
Wierook
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1