Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een ontmoeting met de duivel was de inspiratie voor Serge Lutens La Couche Du Diable . Rokerig en kruidig als de brandende vlammen van de hel, deze unisex geur van de artistieke Fransman verschijnt.

Serge Lutens La Couche Du Diable kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens La Couche Du Diable De ontmoeting met de duivel als een expressief boeket

Een rokerig-kruidig samenspel van zondige en onschuldige aroma's die doen denken aan de Serge Lutens 'kindertijd' is Serge Lutens Couche Du Diable. Zijn uniseks designparfum uit 2019 vertelt een ander persoonlijk verhaal: de herinnering aan een duivel die hem op vierjarige leeftijd overkwam. Gekleed in een huiddicht rood pak en een zwarte cape zat hij op de schoorsteenmantel. Toen Serge naar zijn vorm reikte, viel er een glazen vaas op de grond. Zijn moeder gaf hem daar de schuld van, waardoor de kloof die al in hem smeulde nog groter werd.

De volwassen kunstenaar Lutens beschrijft het trauma dat het kind Serge sindsdien heeft meegemaakt als volgt: "Om de duivel te noemen, hoef je niet meer naar de hel te gaan. De aarde zorgt er al voor! Ik heb geen vlammen meer nodig vandaag. Mijn schuldgevoel haalt me 's nachts in, aangestoken door gloeiende kolen en flikkerende vlammen."

Serge Lutens La Couche Du Diable ensceneert dit als een houtachtige chypre-ontmoeting met een dominante topnoot en nuances van oosterse oud. De kruidige geur olie oud van de adelaarboom is verweven met houtachtige-balsemachtige cistusroos, vergezeld van zachte rozenaroma's en nuances van kaneel. Ze hebben een Serge Lutens La Couche Du Diable sensueel en leeftijdsgebonden effect.

Basisnoten:
Oud
zonneroosje
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1