Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Jeux de Peau

uitverkocht producten +

De geur +

Serge Lutens Jeux de Peau is een oriëntaalse, houtachtige vrouwengeur. Jeux de Peau is een spel van de zintuigen, letterlijk: het spel van de huid. Dit is waar parfumeur Christopher Sheldrake geïnspireerd werd. De noten en geuren van de vers gewassen huid met hout, bloesems en amber worden een organische, frisse geur die een menselijk, fysiek aspect aanneemt.

De topnoot wordt gedomineerd door citrusnoten, granen zoals tarwe en gerst en melk. Het hart van het parfum is gevarieerd: kokosnoot, zoethout, onsterfelijkheid, bloemen, kaneel, kruidnagel en abrikoos. Een frisse, lichtzoete en kruidige combinatie . De grondnoot kenmerkt zich door houtachtige tonen zoals sandelhout, osmanthus en amber. Amber wordt al sinds de oudheid beschouwd als een van de meest waardevolle geuren. De natuurlijke essentie combineert bloemen en houtsoorten op onnavolgbare wijze en verfijnt zoete geurcomponenten.

Jeux de Peau is in de eerste plaats een warme geur. Verbrande suiker, warme melk en vers brood klim de zintuigen in de topnoot. Intieme aantekeningen in de basis geven het parfum de opwinding van een dag in bed, zonnestralen op de warme huid, de geur van de huid op de nek van een baby. Dingen waar we aan denken als we onze ogen sluiten in de verrukking.

Kopnoten:
citrus
Melk
tarwe
gerst
Hartnoten:
Kokosnoot
drop
immortelle
bloesems
Abrikoos
Kruidnagel
Basisnoten:
Osmanthus
Abrikoos
Kruiden
Sandelhout
houtige geuren
Amber
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten