Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Gris Clair...

uitverkocht producten +

De geur +

Serge Lutens Gris Clair... is een uniek parfum, dat in 2006 werd gecreëerd door de beroemde parfumeur Christopher Sheldrake in samenwerking met Serge Lutens zichzelf. De geur varieert van houtachtig tot bloemig.

De creatie verdeelt zich met een klassieke geur en combineert de tonen van amber, droge houtsoorten, iris, lavendel, tonkaboon en wierook tot een algemene compositie die de drager van dit edele parfum zacht streelt. De vurige accenten zorgen voor een geurcompositie vol esthetiek en uitstraling.

Serge Lutens Gris Clair... wordt beschouwd als een eerbetoon Serge Lutens aan lavendel, dat al eeuwenlang in de parfumerie wordt gebruikt en waarvan de geur onmiskenbaar is. De weinig veeleisende plant overtuigt door zijn weerstand en bloeit zelfs daar waar andere planten niet zouden overleven. De combinatie van lavendel met droge houtsoorten, amber en tonkaboon en iris zorgt Gris Clair... voor een compleet nieuwe geurbeleving. De magische geur Serge Lutens Gris Clair... is geschikt voor alle gelegenheden en straalt zijn buitengewone geur langdurig uit.

Basisnoten:
Amber
droog hout
Iris
Lavendel
Tonkaboon
Wierook
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2006

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten