Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Fils de joie

De geur +

De geur Serge Lutens Fils de joie: bloemig-zoete nachtadem

Het eau de parfum Serge Lutens Fils de joie is bedoeld voor mannen en vrouwen die de voorkeur geven aan exclusieve niche geuren. De mysterieuze, oosterse geurakkoorden van Serge Lutens Fils de joie maken het parfum onweerstaanbaar voor hem en haar.

De heerlijke combinatie van betoverende jasmijn met kaneel ylang-ylang en stralende muskus is vol leven en erotiek. De belangrijkste geur in het trio is de Marokkaanse nachtjasmijn Meskellil, waarvan de kleine witte bloemen 's nachts een narcotische geur verspreiden. Jasmijn is een van de meest waardevolle ingrediënten en maakt Serge Lutens Fils de joie zo kostbaar. Jasmijn heeft een afrodiserend effect en verhoogt de stemming, waardoor een gevoel van optimisme, vertrouwen en euforie ontstaat. Ylang-ylang heeft een onvergelijkbare charisma: zoet, zacht, vooral bloemrijk, betoverend - pure erotiek. Muskus is lichtelijk zoet, fijnhoutig en fruitig-schoon, het ontwikkelt harmonie, vriendelijkheid en zelfvertrouwen samen met de lichaamswarmte. De jasmijncomponent domineert in de sprankelende compositie met ylang-ylang en muskus.

De duurzaamheid en het kuilgras van de geur zijn bovengemiddeld, zodat één spray voldoende is. Dames en heren houden van de eigenzinnige geur in hun vrije tijd, bij het uitgaan in de avond, in de lente, de herfst en de winter.

Basisnoten:
Jasmijn
Ylang Ylang
muskus
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1