Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zoals bijna alle geuren in huis Serge Lutens mengden Datura Noir Christopher Sheldrake en de ontwerper zelf ze.

De naam betekent in het Duits zwarte engel trompet. De bloemig-zoete geur betovert met zijn luxueuze mix van de beste ingrediënten. Het is compromisloos elegant en omhult de drager in zijn mysterieuze uitstraling.

Serge Lutens Datura Noir kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens Datura Noir - een geur als een sensuele intoxicatie

Ze zien eruit als planten uit een andere wereld - de engeltrompetten. Aan de ene kant zijn er hun fascinerende bloemen die de aandacht trekken, altijd opvallen en een esthetisch genot zijn. Aan de andere kant is er ook het bedwelmende effect, dat de stemming kan verhogen en een grote behoefte aan communicatie op gang kan brengen wanneer delen van de plant worden gegeten. Geen wonder dus dat de engeltrompet, en vooral de zwarte engeltrompet, ondanks zijn schoonheid, altijd iets gevaarlijk, verboden en mystiek heeft. Het is waarschijnlijk geen toeval dat de Serge Lutens geur van de vrouw is Datura Noir wat het heet. Vertaald betekent Lutens' Datura niets meer dan Zwarte Engel Trompet.

Het is zinvol om hun geuren als jimsonweed te vinden in dit parfum, dat duidelijk tot de categorie bloemenzoete behoort. Bovendien geven abrikoos, mandarijn en citroenbloesem zichzelf een fruitige bloemenrendez-vous. Tuberoos, kokosolie, heliotroop en bittere amandel worden aan de noten toegevoegd, terwijl muskus, tonkaboon, vanille, vanille, osmanthus en mirre een meer dan gefundeerde basis vormen, ook al is een klassieke geurpiramide overbodig. Vooral vanille heeft een zeer duurzaam effect.

Geen wonder dus dat deze compositie ook oosterse indrukken oproept. In ieder geval is de mysterieuze en verleidelijke uitstraling die aan de engeltrompet wordt toegeschreven Datura Noir precies wat hij creëertSerge Lutens .

Kopnoten:
Jasmijn
Abrikoos
Mandarijn
limoenbloesem
Hartnoten:
Tuberoos
kokosolie
Heliotroop
bitteramandel
Basisnoten:
muskus
Tonkaboon
vanille
leder
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten