Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het licht van de muskus schijnt helder in Serge Lutens Clair de musc. De poederige geur uit 2003 is, zoals bijna alle geuren van de Franse Createurs, ontstaan in samenwerking met Christopher Sheldrake en is sindsdien een genot voor liefhebbers van zachte muskus.

Serge Lutens Clair de Musc kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Serge Lutens Clair de Musc - De lichtheid van de sprankelende sterrenhemel

UnisexparfumSerge Lutens Clair de Musc , gelanceerd in 2003, is een poederachtige bloemengeur vol gevoeligheid, helderheid en zuiverheid. Volgens de bedoelingen van zijn parfumeurs is het een reuksymbool van een heerlijk sprankelende sterrenhemel op een heldere zomernacht. Frisse, sprankelende noten worden geassocieerd met de opkomende koelte, bloemige accenten nodigen u uit om te dromen. De fascinerende geur van de Noire-collectie brengt een sfeer over die doet denken aan de schilderijen van Amadeo Modigliani en Claude Monet, schilders die altijd een sterke invloed hebben gehad op de ontwerper en de kunstenaarSerge Lutens . De samenstelling van het artistieke nicheparfum geeft de vrijheid om de akkoorden vrij en zonder de specificaties van de geurpiramide in een magisch samenspel te brengen.

De dominante muskusnoot wordt op een verbazingwekkend nieuwe manier gebruikt. Bevrijd van alle sensuele en dierlijke nuances, lijkt het gereduceerd tot zijn essentie en straalt het een aangenaam, zuiver kruidenaroma uit. De frisheid van de Siciliaanse bergamot, in combinatie met aldehyde noten, geeft het parfum een luchtige frisheid. Het laat de delicate, betoverende geur van de frisse, dauwachtige irisbloesems dansen als feeën en er intenser uitzien. Neroli, een kostbare olie uit de witte bloesems van bittere sinaasappel, zorgt voor een indrukwekkende elegantie.Serge Lutens Clair de Musc is een bijzonder lang aanhoudende geur met een zeer goede sillage.

Kopnoten:
Neroli
Bergamot
Hartnoten:
Iris
poederachtige muskus
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1