Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Arabie

uitverkocht producten +

De geur +

Serge Lutens Arabie vertelt over 1001 Nachten en is een geur die de drager transformeert in een kalief of sultan direct uit de sprookjeswereld. Luxueus, vol amour en joie de vivre, de geur van Serge Lutens Arabie tovert een beschermende mantel rond de huid, lichaam en ziel.

Droge vruchten zijn de basis, die deze geur geven dat bepaalde iets bijzonders en zorgen voor een geheim en mythische aura. Volgens de sultans' visie, die droog fruit associeerde met luxe en elegantie terwijl hij vers fruit zag onder het teken van weelde en hebzucht, vertrouwde Serge Luten's parfumeur uitsluitend op het effect van gedroogde vruchten en creëerde hij een geur die zijn gelijkenis en een drager met een sterke persoonlijkheid, zelfvertrouwen en een oriëntaalse kijk op het leven zocht.

Candarine mandarijn schelpen zorgen voor een onvergelijkbare frisheid, gedroogde vijgen en dateringen ronden de fruity en zoetige nuance af. In zijn hart en basis is deze geur een afspiegeling van sensualiteit en mysterie, van lust zonder directe uitnodiging. Serge Lutens Arabie laat verhalen uit 1001 nachten direct ervaren in de moderne samenleving en wordt een metgezel die de aandacht trekt en de aandacht op zichzelf vestigt.

Kopnoten:
Ceder
gekonfijte mandarijnschil
Hartnoten:
gedroogde vijgen
dadel
Basisnoten:
balsemische harsen
Benzoë
Sandelhout
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten