Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geur van Maison Margiela Replica Bubble Bath is als een warm, ontspannend bubbelbad. Zeep, bergamot, jasmijn en kokosnoot vormen deze onmiskenbare geur.

Maison Margiela Replica Bubble Bath goedkoop kopen

De geur +

Maison Margiela Replica Bubble Bath - Een geur van pure ontspannin

Maison Margiela Replica Bubble Bath neemt je mee naar een moment van ontspanning, van loslaten. De Eau de Toilette van 2020 heeft een fris geurkarakter, dat een fijne elegantie krijgt door bloemen en een romig omhulsel door kokosnoot en muskus. Zo vleit het de ziel en laat het haar op elk moment ontspanning vinden. De geur begint schoon en fris met zeep, bergamot en roze peper. In het hart bloeit een klassieke combinatie van roos, lavendel en jasmijn. Patchouli, kokosnoot en witte musk doen denken aan het delicate schuim in het badwater, de basis is zacht, romig en poederig. Bubble Bath past bijzonder goed bij vrijetijdsbesteding, sport of op het werk en spreekt zowel vrouwen als mannen aan.

Het modemerk Maison Margiela staat voor avant-gardistische mode die klassieke invloeden trotseert. Ook op het gebied van geuren zoekt Maison Margiela naar onconventionele ideeën, die natuurlijk terugkomen in het ontwerp van de flacons. De flacon van Maison Margiela Replica Bubble Bath is transparant, cilindervormig en eenvoudig. De zilveren spuitkop staat op een witte, geribbelde rand. Het etiket is van katoen. Het is ongebruikelijk geschreven en bevat naast de naam ook informatie over de ontstaansgeschiedenis, de doelgroep en het effect van het parfum.

De carrière van Violaine Collas is nogal steil geweest. Na haar opleiding aan de ISIPCA in Parijs, waar ze onder meer studeerde bij Maurice Roucel, volgde al snel het ene succes na het andere. Tot haar bekendste creaties behoren Honour Woman van Amouage (met Alexandra Carlin), Crème de Cuir van bdk Parfums en 24 Old Bond Street van Atkinsons (met Christine Nagel). Met Maison Margiela Replica Bubble Bath slaagt ze erin de aanspraak van het modehuis op onconventionaliteit tot uitdrukking te brengen. De frisse geur is grondig verzachtend, maar heeft ook ruwe kantjes.

De reclamecampagne van Maison Margiela Replica Bubble Bath toont veel foto's van de fles. De achtergrond is steeds een pastelkleurige wolkenlucht bij zonsondergang. Op de buitenverpakking zien we een vrouw in een badkuip vol schuim liggen. Daarnaast staat de fles met zijn lichte, blauwgroene vloeistof, die er heel zuiver uitziet. Dit schept een beeld van frisheid, ontspanning en delicatesse. Kwaliteiten die de geur ook bezit en uitdrukt met een gemiddelde sillage en duurzaamheid.

Kopnoten:
Zeep
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
Lavendel
Roos
jasmijn-absolue
Basisnoten:
Patchoeli
Kokosnoot
witte muskus
Parfumeur:
Violaine Collas
Jaar van uitgave:
2020
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten