Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Springtime in a Park

De geur +

Maison Margiela Replica Springtime in a Park - De zachte weg van lentekriebel

Maison Margiela Replica Springtime in a Park vangt de lente in een betoverende, delicate damesgeur. In het begin ontvouwen peer en zwarte bes een fruitige, maar niet te zoete geur. Bergamot brengt citrusfrisheid naar de Eau de Toilette Spray 2019 en zorgt voor een verkwikkende geur. In de hartnoot ontvouwen zich de mooiste bloesems van de late lente. Terwijl lelietjes-van-dalen hun zware zoetheid uitstralen, blaast een zachte wind de schoonheid van de eerste rozen. Jasmijn begeleidt de ronde dans met zijn volle bloemengeur. Muskus, ambrox en vanille maken de geur in de basis onvergelijkbaar warm en verleidelijk, een knus huis waarin men zich graag terugtrekt. Maison Margiela Replica Springtime in a Park is een heerlijke geur voor elke dag die simpelweg een mooie en vrolijke stemming creëert.

De flacon van Maison Margiela Replica Springtime in a Park is eenvoudig en elegant. Een glas dat doet denken aan een apothekersfles bevat de roze vloeistof van de eau de toilette. De kleur weerspiegelt de mooie, romantische geur. Bovenop de glazen flacon zit een kleine zilveren spraykop, die prachtig ontworpen is met drie vegen aan de onderkant en één aan de bovenkant. Dit toont de aandacht voor detail in het ontwerp van zowel de geur als de flacon. Het katoenen label getuigt ook van deze instelling.

Fabrice Pellegrin groeide op met de magie van geuren. Zijn vader was parfumeur, zijn grootouders kweekten planten als grondstof voor geuressences of produceerden ze. De schoonheid van geuren inspireert Fabrice Pellegrin nog steeds om nieuwe creaties te creëren. Een van zijn favorieten is amber, dat ook een verwarmende en aantrekkelijke rol speelt als ambrox in Maison Margiela Replica Springtime in a Park. Andere geuren van de hand van de Fransman zijn Womanity van Mugler, Vanilla van Réminiscence en verschillende creaties voor Diptyque.

Voor de Replica-collectie plaatst Maison Margiela de geuren voor een hemel. De flacons en de verpakking zweven voor een hemel met delicate wolken. De pasteltinten hebben een dromerig effect. Ze herinneren ons eraan dat de collectie de kracht heeft om via geuren bepaalde situaties in de geest op te roepen. Op Maison Margiela Replica Springtime in a Park zijn het de gevoelens die een dag in de late lente in ons opwekt. De geur straalt een onbedwingbare levenslust uit, een grote levenslust en een verleidelijke delicatesse.

Kopnoten:
Peer
Zware Aalbessen
Bergamot
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
jasminum-grandiflorum-absolue
damascenaroos-absolue
Basisnoten:
muskus
ambrox
vanille
Parfumeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten