Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning

De geur +

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning - De troostende geur van een ontspannen zondagochten

Wat is er beter dan wakker worden op een zondagochtend in frisgewassen lakens, gewekt door verwarmende zonnestralen en het zachte getjilp van vogels? Dit onbeschrijflijk ontspannen gevoel diende als inspiratie voor de exclusieve Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning. De onweerstaanbare damesgeur weet de zorgeloze lichtheid, kalmerende frisheid en zachte zuiverheid olfactorisch te vangen in een buitengewone compositie.

Een verfijnde topnoot van aldehyden, lelietje-van-dalen en peer opent de geur. In het hart van de compositie opent zich een sensueel-zoete bloemenzee van roos, iris en oranjebloesem. Witte muskus, ambrettezaden en Indonesische patchoeli vormen de bekroning van deze harmonieuze creatie.

Terwijl de Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning boeit met zijn verfrissende lichtvoetigheid, overtuigt de flacon van het exclusieve parfum met zijn eenvoudige, tijdloos elegante en bijna minimalistische ontwerp. Het edele parfum is verkrijgbaar in een eenvoudige, cilindervormige flacon van kristalhelder glas. Het grote label op de voorkant van de flacon is gemaakt van katoen en heeft een eenvoudige zwarte opdruk die de belangrijkste informatie over het parfum samenvat. Het label is geïnspireerd op de labels op kleding en is bewust eenvoudig gehouden, maar trekt alle blikken naar zich toe met zijn ongewone karakter.

De heerlijke frisheid en lichtheid van Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning hebben we te danken aan de beroemde parfumeur Louise Turner. Geboren in Engeland, groeide ze op in Kent in het zuiden van het land, waar ze al op jonge leeftijd haar passie voor de wereld van fijne geuren ontdekte. De jonge vrouw was vooral gecharmeerd van de intense aroma's van wilde bloemen. Ze kwam echter pas via een kleine omweg bij de parfumerie terecht. Turner studeerde eigenlijk tandheelkunde, maar tijdens een onderbreking van haar studie werkte ze bij Quest (nu Givaudan) en ontdekte dat dit werk haar veel meer boeide dan tandheelkunde.

Louise Turner besloot daarom een carrière in de parfumerie na te streven en is sinds 2000 een vaste medewerker van Givaudan. Ze geeft de voorkeur aan bloemige noten en haalt inspiratie voor haar composities uit de natuur, haar reizen, kunst, muziek en lekker eten. Naast Maison Margiela heeft ze ook gewerkt voor andere grote merken zoals Jimmy Choo, Mugler, Carolina Herrera en Chloé.

De ontspannen sfeer van Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning komt ook terug in de commercial van de geur. De korte video toont een jonge vrouw in zacht vallende kleding die duidelijk geniet van haar gezellige ochtend. Ze ligt in fris, wit beddengoed voor het open raam, dat de verwarmende zonnestralen en een koel briesje de kamer binnenlaat. De chique flacon en een geurkaars verschijnen steeds weer. De heldere kleuren en de lichte vervaging van de beelden geven de indruk van bijna glinsterend zonlicht, terwijl de achtergrondmuziek de vrolijke stemming onderstreept.

Kopnoten:
aldehyde
Peer
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Iris
roos absolue
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
witte muskus
Patchoeli
ambrettezaden
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2013
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten