Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica When The Rain Stops

uitverkocht producten +

De geur +

De frisse lucht na de regen: Maison Margiela Replica When The Rain Stops

De Maison Margiela Replica When The Rain Stops Eau de Toilette vangt de geur van de natuur na een regenbui. De uniseksgeur uit 2022 begint met groene noten, pittige frisse bergamot en kruidige roze peper. De frisheid wordt behouden door aquatische noten in het hart, subtiel ondersteund door warme, bloemige akkoorden van jasmijn en roos. In de basis neemt de geur je mee naar een vochtig bos, het ruikt naar dennen, mos en vochtige aarde vertegenwoordigd door patchoeli. Maison Margiela Replica When The Rain Stops brengt een pure en ietwat wrange frisheid in het dagelijks leven. De geur blijft lang hangen.

Transparant als regen is de flacon van Maison Margiela Replica When The Rain Stops. De transparante flacon heeft de vorm van een cilinder waarop een wit katoenen label de naam van het parfum, het merk, het karakter van het parfum en verdere achtergrondinformatie vermeldt. Het ontwerp is sober en laat de verfijning van de geuren in de Replica-serie met veel understatement achterwege. Toch laat het ontwerp, vooral de verpakking, de onconventionaliteit van de geur zien. In een vouwdoos wordt de flacon opnieuw beschermd door een kartonnen verpakking. Een foto van een regenbooglandschap is als polaroid in de buitenverpakking gestoken en gereproduceerd op het binnenste karton. Het toont de frisse, heldere en groene geur van When The Rain Stops.

Fanny Bal behoort tot de jonge generatie parfumeurs die de wereld van geuren verrijken met hun onconventionele ideeën. Als tiener hield ze al van parfums en deze liefde leidde ertoe dat ze scheikunde ging studeren. Na haar afstuderen verhuisde ze naar Parijs om een opleiding te volgen aan het ISIPCA. Daar werd ze ontdekt door meesterparfumeur Dominique Ropion en werd ze zijn leerling Bal. In Maison Margiela Replica When The Rain Stops contrasteert ze de frisse, aquatische geur met een zacht hart van roos en jasmijn en de warme noten van patchoeli. Het resultaat is een elegante aquatische geur die koel en warm tegelijk is.

In de promotiefilm voor Maison Margiela Replica When The Rain Stops zien we een vrouw door een verregend raam kijken. Het is beslagen, ze veegt het met één hand schoon en we zien een groen landschap. Er volgen een door regen doordrenkte bank, dennennaalden die druipen van de regen en een stel dat door een mistig bos loopt. Er is geen betere manier om de frisse, heldere geur van When The Rain Stops vast te leggen.

Kopnoten:
Groene Accenten
Roze Peper
Bergamot
Hartnoten:
aquatische geuren
jasminum grandiflorum
Turkse roos
Basisnoten:
Indonesisch patchoeli
Mos
dennennaald
Parfumeur:
Fanny Bal
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten