Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Beach Walk

De geur +

Maison Margiela Replica Beach Walk - een ontspannende wandeling aan zee

Zacht zand onder je voeten, een frisse, zilte zeebries in je haar en verwarmende zonnestralen op je huid - de exclusieve Maison Margiela Replica Beach Walk doet denken aan een gezellige strandwandeling in de stralende zon. De verkwikkende, vederlichte compositie voor vrouwen weet het zorgeloze gevoel van een warme, ontspannen zomerdag te vangen in de vorm van een geur, zodat je die steeds opnieuw kunt ervaren.

De Maison Margiela Replica Beach Walk opent met een sprankelende, frisse topnoot van bergamot, citroen en roze peper. In de hartnoot presenteert de geur vervolgens een zoet, romig kokosmelkakkoord dat zachtjes wordt omarmd door de stralende bloemenaroma's van ylang-ylang en heliotroop. Transluzone geeft de hartnoot een koel, verfrissend aquatisch karakter. De basis van muskus, cederhout en benzoë rondt Maison Margiela Replica Beach Walk vakkundig af en geeft het een poederachtige, zachte sensualiteit en een subtiele elegantie.

Terwijl de geur van Maison Margiela Replica Beach Walk emoties en lang vervlogen herinneringen oproept met zijn spannende, veelzijdige samenstelling, betovert de parfumflacon met zijn eenvoudige, tijdloze elegantie. De hoogwaardige flacon van kristalhelder glas weerspiegelt de luchthartigheid en ontspannen nonchalance van de geur met zijn eenvoudige, cilindrische vorm. Het ontwerp van het etiket op de voorkant van de flacon doet denken aan een kledinglabel - een kleine toespeling op de modeachtergrond van het huis Maison Margiela. De eenvoudige zilveren verstuiverkop, omwikkeld met een smal wit koord, maakt het moderne ontwerp compleet.

We hebben het getalenteerde duo Jacques Cavallier-Belletrud en Marie Salamagne te danken voor de zomerse, vrolijke Maison Margiela Replica Beach Walk. De twee Franse neuzen hebben hun krachten gebundeld voor deze unieke geur en samen hebben ze een waar meesterwerk gecreëerd.

Cavallier-Belletrud is een van de beroemdste en bekendste parfumeurs ter wereld. Geboren en getogen in Grasse, maakte Cavallier-Belletrud al op jonge leeftijd kennis met de opwindende wereld van fijne geuren. Zijn familie was al generaties lang betrokken bij de parfumindustrie en ook de jonge Jacques ontwikkelde als kind al een grote belangstelling voor exquise aroma's en kostbare essences. Zijn vader wijdde hem al op jonge leeftijd in in de geheimen van het parfummaken, zodat hij op tienjarige leeftijd zijn eerste baan vond in een parfumfabriek. Een klassieke opleiding en een lange, succesvolle carrière volgden, resulterend in beroemde geuren voor onder andere Armani, Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent, Cacharel, Dior en Calvin Klein. Sinds 2012 is Cavallier-Belletrud de huisparfumeur van Louis Vuitton.

Marie Salamagne kwam via een heel andere weg bij de parfumerie terecht. Ze komt uit een familie van artsen en ontwikkelde haar passie voor geuren als kind, toen ze de verschillende geuren van de natuur in zich opnam en zich realiseerde hoe diep bepaalde geuren verbonden zijn met emoties en herinneringen. Salamagne genoot ook een klassieke opleiding en bezocht het gerenommeerde ISIPCA. Toch ziet ze parfumerie niet in de eerste plaats als een ambacht, maar als een creatieve kunstvorm. Met haar uitzonderlijke talent heeft ze al geuren gecreëerd voor enkele van de grootste merken, waaronder Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Mugler en Guerlain.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Citroen
Hartnoten:
Ylang Ylang
kokosmelk
Heliotroop
Basisnoten:
Benzoë
muskus
Cederhout
Parfümeur:
Jacques Cavallier-Belletrud, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2012
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten