Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica By The Fireplace

De geur +

Maison Margiela Replica By The Fireplace Kampvuurromantiek in een stijlvolle flaco

Het rokerige aroma van een kampvuur ontmoet romige vanille en zoete karamel. Maison Margiela Replica By The Fireplace is een unieke geurbeleving die fascineert vanaf de eerste snuif. In de topnoot creëren kruidnagel, oranjebloesem en roze peper een vurige opening die onmiddellijk herinneringen oproept aan brandend, knisperend hout. In de hartnoot inspireren guajakhout en kastanje, net als cederhout en jeneverbes. De laatste basisnoot is zacht, warm en zoet. Vanille treedt hier op de voorgrond, zachtjes omringd door cashmeran en Peru balsem. Zoals alle geuren in de Replica collectie van Maison Margiela is By The Fireplace geïnspireerd op een specifieke periode uit het verleden: het nobele skioord Chamonix in de jaren 1970.

Minimalistisch en toch vol liefdevolle details - de flacon van Maison Margiela Replica By The Fireplace springt in het oog. De ronde flacon van transparant glas en zilveren sluiting ziet er modern uit en past visueel bij het uniseks concept van de geur zelf. Het bijgevoegde etiket in vintage-look straalt pure nostalgie uit. De bijzondere flacon is hervulbaar en deels gemaakt van gerecycled glas. Op deze manier draagt het merk zijn steentje bij aan meer duurzaamheid in de wereld van geuren.

De in Parijs geboren parfumeur Marie Salamagne is verantwoordelijk voor de bedwelmende geur van Maison Margiela Replica By The Fireplace. De Française, die uit een familie van artsen komt, was al op jonge leeftijd gefascineerd door geuren. Ze herinnert zich nog steeds het parfum van haar eerste lerares en de speciale geur van haar ouderlijk huis. Marie Salamagne voelt zich vooral aangetrokken tot warme, mannelijke geuren zoals patchoeli en cederhout. Grote namen als Jo Malone, Yves Saint Laurent en Dolce & Gabbana behoren tot de klanten van de veelgevraagde parfumeur. Ze heeft haar unieke talent ook verschillende keren gebruikt voor Maison Margiela.

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden - dit bekende motto is op een heel ongebruikelijke manier van toepassing op de marketing van Maison Margiela Replica By The Fireplace. Het merk maakt geen gebruik van glamoureuze fotoshoots met hippe modellen. In plaats daarvan worden de flacons geënsceneerd in de sfeer die de geuren onmiskenbaar oproepen. In het geval van By The Fireplace is dat een warm vuur in een gezellig chalet in de Franse Alpen.

Kopnoten:
Kruidnagel
Sinaasappelbloesem
Roze Peper
Hartnoten:
Guajakhout
kastanje
cederjuniper
Basisnoten:
cashmeran
Perubalsem
vanille
Jaar van uitgave:
2015
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten