Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Flower Market

uitverkocht producten +

De geur +

Maison Margiela Replica Flower Market: Een wandeling door een bloemenmark

Delicate noten van fresia, Arabische jasmijn en geurige tuberoos, omlijst door elegante roos op fruitige nuances en kostbare houtsoorten:

Deze geurverbinding ademt de Maison Margiela Replica Flower Market (2012). Het sensuele, frisse boeket van het Parijse luxelabel is als een bloemrijke omhelzing voor overdag, straalt puurheid en harmonie uit en belooft zorgeloze lentemomenten tot in de avond.

Vers gesneden blaadjes van verse fresia's openen de geurronde van Maison Margiela Replica Flower Market. In de tweede akte ontmoeten ze Arabische jasmijn, nobele tuberoos en de edelste van alle bloemen, Rose de Grasse. Zachte perziktonen op cederhout en eikenmos ronden de verfijnde bloemengeur af.

Jacques Cavallier-Belletrud, die samen met Marie Salamagne Maison Margiela Replica Flower Market ontwierp, componeerde het met opzet als een harmonie waarin geen enkele bloem de andere overstemt. Ze staan allemaal bij elkaar op mos en cederhout, als in een arrangement dat een mand met bloemen siert. Jacques Cavallier-Belletrud, die momenteel verantwoordelijk is voor de parfums van Louis Vuitton, en Marie Salamagne van het parfumhuis Firmenich creëerden ook de eerste twee geuren van de Replica Collection voor Maison Margiela 2012: de romig-frisse Beach Walk en de gourmand-zoete Funfair Evening.

De Replica-collectie van Maison Margiela is een schat aan bekende geurconcepten die zijn ontworpen om herinneringen op te roepen, maar toch tijdloos zijn. De collectie is gelanceerd als aanvulling op Margiela's vintage modecollectie Replica, die ook geïnspireerd is op de tijdloosheid van vroegere kledingstukken. De Belgische avant-garde ontwerper Martin Margiela deconstrueert zelf kostuums op maat en verwerkt echte vintage stukken in zijn mode.

De Replica Collection van Margiela haakt ook visueel in op de code van de geuren met de flacons, die zijn gemodelleerd naar historische apothekersflessen. De flacons worden aangevuld met een katoenen label dat lijkt op dat van de Replica Capsule Collection. De roodachtige glinsterende geurvloeistof van de Maison Margiela Replica Flower Market geeft de flacon een romantisch tintje. Dit wordt weerspiegeld in de elegante verpakking van het parfum, die versierd is met een bloemenembleem.

Gebonden boeketten, bloemperken en fris groen zijn ook het thema van de postercampagne voor de vrouwelijke geur. Met de Maison Margiela Replica Flower Market wandel je door een markt vol verse snijbloemen, waar je bedauwde bloemblaadjes, kleipotten en emmers vol water tegenkomt. Geurende takken liggen op de grond en in de kuipen van de marktkraampjes word je begroet door een veelheid aan prachtige bloemcomposities waarvan de geuren zich vermengen met het groen van vers afgesneden stelen. Deze unieke compositie roept lentemomenten op in je dag.

Kopnoten:
Freesia
Groene Bladeren
Hartnoten:
roosabsolue
jasmijn-sambac-absolue
jasminum-grandiflorum-absolue
tuberoos-absolue
Basisnoten:
Cederhout
Eikenmos
Perzik
Parfümeur:
Jacques Cavallier-Belletrud, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2012
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten