Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Coffee Break

De geur +

Maison Margiela Replica Coffee Break - het rustgevende aroma van een gezellige koffiepauze in de koude winter

Warme koffie, romig melkschuim en zoete gebakjes - de geur van Maison Margiela Replica Coffee Break is net zo rustgevend en ontspannend als een gezellige koffiepauze op een koude winterdag. De exclusieve geur voor mannen en vrouwen weet de onmiskenbare aroma's van een gezellige koffiepauze te vangen in de vorm van een geur, zodat je ze steeds opnieuw kunt ervaren.

De romig-zoete compositie opent met een verkwikkende topnoot van koffie, knapperige rode appel en pittige citroen. De hartnoten van lavendel, groene munt en oranjebloesem doen denken aan het verfrissende gevoel van koel, romig melkschuim op de lippen. In de basisnoot presenteert Maison Margiela Replica Coffee Break vervolgens een zacht, sensueel melkschuimakkoord dat wordt verfijnd door zoete vanille. Verleidelijke muskus, sandelhout en cederhout ronden de compositie vakkundig af.

Maison Margiela Replica Coffee Break is modern, harmonieus en wordt gekenmerkt door subtiele elegantie, niet alleen olfactorisch maar ook visueel. De hoogwaardige flacon van kristalhelder glas maakt indruk met zijn eenvoudige cilindrische vorm en tijdloze, strakke design. De voorkant van de glazen flacon is voorzien van een wit, vierkant label met een ontwerp dat doet denken aan kledinglabels - een kleine knipoog naar de modieuze achtergrond van Maison Margiela. De eenvoudige, zilveren verstuiverkop, die met een fijn wit koord om de hals is gewikkeld, rondt het moderne ontwerp af. De geur zelf is een echte blikvanger, glinsterend in zacht koffiebruin in de flacon en daarmee ook visueel herinnerend aan een verwarmende, gezellige koffie.

Het onweerstaanbare Maison Margiela Replica Coffee Break is gecreëerd door een echte meesterparfumeur: Nathalie Lorson. De Française wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde en bekende neuzen in de moderne parfumerie en heeft al talloze geuren gecreëerd voor vele grote namen. Lorson werd geboren in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld. Haar vader werkte in het parfumhuis Roure en nam zijn dochter vaak mee naar zijn werk. Daardoor ontwikkelde Nathalie Lorson al op jonge leeftijd een bijzondere passie voor fijne geuren en kostbare essences.

Een passie waar ze uiteindelijk haar beroep van maakte. Ze bezocht de gerenommeerde Roure Bertrand Dupont parfumschool en begon al snel te werken als parfumeur bij Roure Bertrand Dupont. Later werkte ze een tijdje bij IFF en kwam uiteindelijk terecht bij Firmenich, waar ze tot op de dag van vandaag werkt als Master Perfumer. Nathalie Lorsons harmonieuze en creatieve composities maken altijd indruk. Het is dan ook geen wonder dat veel grote namen vertrouwen op het talent van de parfumeur, waaronder Chloé, Chopard, Jimmy Choo, Yves Saint Laurent en Givenchy.

Parfümeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2019
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten