Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela Replica Sailing Day

uitverkocht producten +

De geur +

Maison Margiela Replica Sailing Day Een speciale frisheid van de ze

Maison Margiela Replica Sailing Day is een eau de toilette spray uit 2017. De frisse geur verfrist op warme dagen en is geschikt voor vrouwen en mannen. Meteen vanaf het begin boeit de geur met zijn grote frisheid, die wordt geleverd door maritieme noten en aldehyden. In tegenstelling tot veel aquatische geuren bevat Sailing Day geen citrusnoten. In plaats daarvan zorgt jeneverbes voor een warm gevoel dat doet denken aan de warmte van de zon. De hartnoot is een gebalanceerde mix van bloemige en kruidige akkoorden. Iris en roos krijgen een groen bedje van koriander. In de basis ontwikkelt de geur opnieuw een frisse zeegeur met rode algen. Ambrox en orcanox zorgen voor warme, houtachtige noten.

Een delicaat blauw glinstert door de transparante flacon van Maison Margiela Replica Sailing Day. De kleur geeft meteen een gevoel van frisheid en doet denken aan een ondiepe lagune. De vloeistof, die net zo fris ruikt als hij eruitziet, zit in een cilindervormige flacon waarvan het minimalistische ontwerp de moderniteit van de geur onderstreept. Een katoenen label doet denken aan het modemerk Replica. Naast de naam staat op het etiket ook verdere informatie over de geur, wat het minimalistische karakter versterkt en tegelijkertijd voor meer transparantie zorgt. Een zilveren spraykop rondt het ontwerp elegant af.

Om een geur een onbevooroordeeld effect op je te laten hebben, moet je volgens Violaine Collas je ogen sluiten en je volledig op de geur concentreren. Voor haar creëren geuren altijd kleuren of beelden in de geest. Dus het koele blauw van Maison Margiela Replica Sailing Day kan ook in haar verbeelding zijn ontstaan voordat het de Eau de Toilette kleurde. De Parijse studeerde aan het gerenommeerde ISIPCA, waar ze onder andere les kreeg van Maurice Roucel en Dominique Ropion. Dat ze een goede leerling was, blijkt wel uit haar succesvolle geuren zoals Crème de Cuir van bdk, 24 Old Bond Street van Atkinsons of Armani Privé - Magenta Tanzanite van Giorgio Armani.

De promotiefilm van Maison Margiela Replica Sailing Day roept vakantieherinneringen op met Caribisch geïnspireerde muziek en een fotocollage met beelden van een zeiltocht. Na een foto van de fles beginnen de beelden te bewegen. We zien de weidse, zonnige zee, het hout van het zeiljacht en mensen die in het koele water springen, wat perfect het decor vormt voor de frisse, houtachtige geur.

Kopnoten:
maritieme geuren
aldehyde
Jenever
Hartnoten:
Koriander
lis-absolue
Roos
Basisnoten:
orcanox
roodalge
Ambra
Parfumeur:
Violaine Collas
Jaar van uitgave:
2017
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten